به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مجید قدمی» امروز (8 مهر) در نشست شورای معاونین آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر 150 هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در یک هزار و 620 مدرسه استثنایی کشور تحصیل می کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه 24 هزار معلم متخصص وظیفه آموزش به این دانش آموزان را در سطح کشور برعهده دارند، افزود: در سال تحصیلی گذشته، 10 هزار و 400 دانش آموز با نیاز ویژه برای شرکت در طرح جهش شرکت کردند.
وی ادامه داد: از این تعداد برای پنج هزار نفر مجوز صادر شد که این میزان نسبت به سال های قبل یک هزار و 500 نفر افزایش دارد.
قدمی با بیان اینکه 70 هزار دانش آموز نیازمند به آموزش های ویژه در مدارس عادی در حال تحصیل هستند، عنوان کرد: تاکنون اقدامات خوبی برای توسعه آموزش های فراگیر تلفیقی در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان داشت: تاکنون بیش از 17 میلیارد تومان در حوزه ارائه خدمات توانبخشی به دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور هزینه شده است.
وی تاکید کرد: معلم خوب، امکانات مناسب و والدین همراه از عوامل مهم و تأثیر گذار در ارتقای توانمندی ها و سطح علمی دانش آموزان با نیازهای ویژه است و تاکنون محتواهای آموزشی را برای معلمان این دانشآموزان تهیه و در اختیارشان قرار دادیم تا بتوانند آموزشهای لازم را با کیفیت به دانشآموزان ارائه کنند.
به گفته وی رویکرد آموزش و پرورش، بروز رسانی دانش حرفه ای و تخصصی معلمین دانش آموزان با نیاز های ویژه، حل مشکلات علمی و توانبخشی این دانش آموزان به ویژه در مناطق محروم است.
قدمی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: ساماندهی اصولی نیروی انسانی و استانداردسازی مهارت های حرفه ای و تخصصی معلمان اولین قدم در اجرای مطلوب سند تحول بنیادین است که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تدوین و اجرای زیر نظامها جزو برنامه های عملیاتی برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین است، افزود: ایجاد یک مرکز در هر شهرستان به منظور ارائه خدمات تخصصی برای پیشگیری از افت تحصیلی دانش آموزان و فرهنگ سازی گامی موثر است.
نظر شما