به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سردار محمد شرفی امروز دوشنبه 15 مهر در هشتمین گردهمایی مؤسسات حفاظتی و مراقبتی گفت: امروز پیشگیری اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای اجتماعی، روشهای ایجابی و اقناعی یکی از مهمترین روشهای پیشگیری در جامعه است، میزان سطح امنیت به میزان بلوغ و مشارکت مردم، وابسته است.
رییس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: اگر در گذشته در نظام عدالت کیفری دور ساختن مجرم از جامعه با اعمال حبس با استفاده از روش های سنتی سلبی مرسوم بود. امروز پیشگیری اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای مردمی و استفاده از روش های ایجابی و اقناعی یکی از مترقی ترین روشهای پیشگیری در جامعه است.مرزهای ارتباطات شکسته شده و اقدامات جزیره ای کارآمدی خود را از دست دادند امروز بازتولید نظم براساس ارزشهای دینی و برخاسته از میزان تعهد شهروندان است.
سردار شرفی اظهار کرد: این در دنیایی که اسلام برای ما طراحی کرده این است که در اندیشه و تفکر ناب معمار کبیر انقلاب تحت عنوان ارتش 20 بیست میلیونی نمود پیدا کرد، بسیجی تشکیل شد و موجب استحکام امنیتی و همه پایه های نظام جمهوری اسلامی ایران شد. در اندیشه مقام معظم رهبری جبهه مقاومت جلوه کرد و امروز ما مفتخریم که عمق استراتژی نظام جمهوری اسلامی ایران فرسنگ ها جلوتر از مرزهای قانونی ما قرار گرفته و ما از ارزش های امت اسلام در دنیا حفاظت و مراقبت می کنیم.
وی اظهار کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در اصل 44 دولت را مکلف کرده که بخشی از وظایف خود را به نوعی برون سپاری کند و از ظرفیت های مردم استفاده نماید، همه می دانند که این الگو بهترین و مترقی ترین و موثرترین الگو است، یعنی اگر تکیه گاه ما به خدا، ارزش های دینی و ملت فهیم خودمان باشد هر سنگری باشد امادگی هر نوع مقابله در برابر دشمن را خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: بر پایه همین قانون و اندیشه ناب معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری، نیروی انتظامی در سال 83 طرحی تحت عنوان برون سپاری و واگذاری بخشی از وظایف خود به مجلس ارایه کرد و در برنامه چهارم توسعه کلیات ان به تصویب رسید و ایین نامه اجرایی ان تحت عنوان ایین نامه اجرایی ماده 132 توسط ستاد کل نیروهای مسلح با همکاری وزارت کشور و ناجا تهیه و تدوین و به تصویب فرمانده معظم کل قوا رسید با ابلاغ ان در سال88 با افتخار اعلام کردیم با همکاری پیشکسوتان ناجا که همواره دغدغه امنیت کشور را داشتند، موسساتی تحت عنوان موسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی تاسیس شد و امروز تعداد انها به 725 موسسه رسیده با یکصد هزار همیار و نگهبان محله که از بهترین و با انگیزه ترین جوانان درسطح کشور هستند فعالیت می کنند.
سردار شرفی تصریح کرد: هر جا نگهبان محله ای حضور داشت و مسولیت و امانتی را به انها سپردند از این امنیت با انگیزه مراقبت کردند. ما یک تفکری با عنوان تفکر توسعه امنیت مردم پایه در کشور داریم و امیدوراریم با سیاست هایی که انجام داریم در برنامه ششم توسعه تعداد موسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی را به دو برابر افزایش دهیم ،مشهود بر اینکه دولت و قوای سه گانه برخی از موانع توسعه را از سر راه ما بردارد.
نظر شما