نظام نامه آموزش های مهارتی افراد دارای معلولیت راهی برای توانمند سازی

شاه محمدی نظام نامه آموزش های مهارتی افراد دارای معلولیت را راهی برای توانمند سازی عنوان کرد و گفت: معلولین به عنوان بخشی از جامعه نیازمند زندگی راحت و بی دغدغه مانند دیگر افراد هستند و یکی از راه های زندگی این عزیزان مانند دیگر افراد داشتن شغل است.

«سعید رضا شاه محمدی» با اشاره به اجرای نظام نامه آموزش های مهارتی افراد دارای معلولیت در استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: معلولین به عنوان بخشی از جامعه نیازمند زندگی راحت و بی دغدغه مانند دیگر افراد هستند و یکی از راه های زندگی این عزیزان مانند دیگر افراد داشتن شغل است.

 

مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی بابیان اینکه داشتن شغل نیازمند داشتن مهارت است، افزود: آموزش فنی و حرفه ای در این طرح به ارایه آموزش های لازم و متناسب با وضعت معلولین می پردازد تا آنها نیز بتوانند وارد بازار کار شده و یا برای خود شغلی را ایجاد کنند.


 

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای مهارت آموزی بیان کرد: ایشان فرمودند: مسئولين دولت بايد مهارت را باجديت دنبال كنند. امروز درهاي كشور ما براي رشد مهارتهاي فني وحرفه اي باز است.

 

این مقام مسئول به بخش دیگری از بیانات رهبر انقلاب که فرمودند اقشار آسيب پذير و در معرض آسيب بايد تحت حمايت وپوشش هاي همگاني ، مهارتي  قرارگيرند، افزود: سازمان فنی و حرفه ای نیز با توجه به منویات مقام معظم رهبری در این راستا گام های موثری برداشته و با اجرای این نظام نامه در راستای رفع مشکل بی مهارتی و ایجاد اشتغال در جامعه گام برداشته است.

 

شاه محمدی با بیان اینکه در کنار بعد اقتصادی، نقش آموزش های فنی و حرفه ای در تحولات اجتماعی و فرهنگی به ویژه در رشد و بهبود فرهنگ کار حائز اهمیت است، گفت: از جمله نتایج این آموزش ها کاهش سطح بیکاری و تبعات منفی آن، کاهش معضلات اجتماعی، بازسازی و نوسازی امکانات آموزشی، توانمندسازی کارآموزان دارای معلولیت برای زندگی بهتر، افزایش سلامت جسمی و روانی و امید به زندگی، بهبود روابط اجتماعی و مناسبات انسانی است.

 

مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی افزایش اشتغال پذیری و ایفای نقش اجتماعی افراد دارای معلولیت از طریق دستیابی به مهارت های کسب و کار، ارتقای مهارت های فنی و حرفه ای کارآموزان دارای معلولیت، ارتقاء اثر بخشی و کارآیی آموزش های فنی و حرفه ای ویژه کارآموزان دارای معلولیت  را از جمله اهداف اجرایی این طرح دانست.

 

وی ارایه مشاوره های تخصصی به معلولین و اطلاع از علایق و تمایلات شغلی ایشان و تایید امکان ورود آنها به مشاغل شناسایی شده (متناسب با توانمندی ها، علایق و فرصت های شغلی) توسط اداره بهزیستی شهرستان و معرفی افراد دارای معلولیت اشتغال پذیر و متقاضی مهارت آموزی به مراکز آموزش فنی و حرفه ای، ارایه مشاوره و هدایت آموزشی حضوری (متناسب با فرصت های مهارت آموزی) را فرآیند اجرای دوره های آموزشی دانست و بیان کرد: متقاضیان با اخذ کد پیگیری می توانند در دوره های آموزشی در آموزشگاه های آزاد یا دولتی ثبت نام کنند.

 

خاطرنشان می شود: گزارش عملکرد شش ماهه اول سال ۹۸ در بخش آموزش های معلولین ۱۰ هزار و ۸۵۵ نفر ساعت بوده است که با حضور در دوره های کار با سیستم های عامل ویندوز، عروسک دوزی مقدماتی، قلاب باف پوشاک و ... با مشارکت اداره کل بهزیستی استان به اجرا در آمده است.

 

کد خبر 841088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha