لزوم چاره‌اندیشی و جبران کمبودهای آموزشی نخبگان قرآنی در استان‌های کم‌تر برخوردار

اعظم الماسی گفت: برخی استان‌ها با استفاده از اساتید برجسته قرآنی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سطح شرکت کنندگان خود در مسابقات را حفظ و ارتقا بخشیده اند در حالی که برخی استان ها هیچ تغییری نداشته اند.

«اعظم الماسی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به تربیت قرآنی فرزندان در خانواده گفت: اگر بخواهیم تربیت قرآنی به صورت یک روند در نسل های مختلف ادامه داشته باشد باید به بانوان به عنوان ستون‌های اصلی یک جامعه و به ویژه خانواده توجه ویژه داشته باشیم و بر این اساس بانوان نقش موثری در تربیت فرزندان قرآنی خواهند داشت.

 

سرپرست هیئت داوران مسابقات قرآن کریم خواهران، قرآن را عامل موفقیت در خانواده های قرآنی برشمرد و خاطر نشان کرد: افراد قرآنی به یقین در بخش‌های مختلف زندگی مانند سطح علمی، اجتماعی و برهه‌های مختلف زندگی پیشرفت خواهند کرد و نورانیت قرآنی فردی که اهل قرآن است،‌ فضای خانواده‌اش را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد.

 

الماسی با اشاره به ضرورت ایجاد جذابیت‌هایی در حاشیه برگزاری مسابقات قرآن کریم، افزود: در مرحله نخست باید با تبلیغات و اطلاع رسانی، مردم عادی را به سمت و سوی مسابقات قرآنی دعوت کنیم و در مرحله بعد با برگزاری مسابقات، خانواده ها را به حضور در مسابقات قرآن تشویق کنیم. برای مثال مسابقات حفظ جزء 30 یا سوره‌های کوچک قرآن را برای فرزندان در سنین مختلف ترتیب دهیم.

 

وی با اشاره به اهمیت جذب افرادی که در زمینه‌های قرآنی فعالیت کمتری دارند، به بررسی یکی از آسیب های سال های اخیر در مسابقات قرآن پرداخت و افزود: در طول سال‌های اخیر بیشتر به برگزاری اصل مسابقات دقت کرده‌ایم و از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و محافل قرآنی غافل بوده‌ایم و به همین دلیل است که در سالن مسابقات قرآنی بیشتر افراد قرآنی و متسابقین سال‌های گذشته حضور دارند و حضور افراد دیگر بسیار کم رنگ است.

 

الماسی با مقایسه سطح متسابقین شهرهای مختلف پرداخت و گفت: برخی استان‌ها با استفاده از اساتید برجسته قرآنی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی سطح شرکت کنندگان خود در مسابقات را حفظ و ارتقا بخشیده اند در حالی که برخی استان ها هیچ نوع تغییری نداشته اند.

 

سرپرست هیئت داوران مسابقات قرآن کریم خواهران با اشاره به لزوم چاره اندیشی و جبران کمبودهای آموزشی نخبگان قرآنی در استان های کم‌تر برخوردار، گفت: پس از اتمام هر رویداد قرآنی مثل مسابقات قرآن، نباید نخبگان قرآنی رها ‌شوند بلکه این افراد باید دسته بندی شده و آموزش‌های لازم به آنها ارائه شود و از وجود اساتید برتر نیز برای ارتقای سطح قرآنی آنها بهره گرفته شود تا اگر محرومیت‌هایی در برخی استان‌ها وجود دارد نخبگان قرآنی از هم‌رده‌های خود عقب نیفتند و تا زمان مسابقه بعدی حداقل یک پله رشد کنند.

 

 

کد خبر 841599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha