به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، مریم آذرشب، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر در آئین انعقاد تفاهمنامه با فنی و حرفهای اظهار داشت: آموزشهای فنی و حرفهای در توانمندسازی و افزایش مهارت زنان در دستیابی به فرصتهای اشتغال و کمک به اقتصاد خانوادهها اهمیت بالایی دارد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت های بانوان جامعه در راستای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی بایستی مورد حمایت قرار گیرد، تصریح کرد: با ارائه آموزشهای کاربردی زمینه برای حضور زنان در بازار کار و کمک به اقتصاد خانوادهها بیش از پیش فراهم میشود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه با هدف مهارت آموزی به بانوان برای ورود به بازار کار در رشتههای مختلف هنری و عملی در روستای محمد صالحی شهرستان گناوه منعقد شده است.
وی ادامه داد: در اختیار گذاشتن ملزومات اداری مورد نیاز و همچنین تجهیزاتی که قابلیت بهره برداری و اجرای آموزش ها را دارند، انجام فراخوان و اعلام نیاز های آموزشی خاص گروه هدف زنان سرپرست خانوار در حوزه آسیب های اجتماعی، تامین مربی خاص کارگاه آموزشی بر اساس نیازهای اعلام شده و ایجاد نمایشگاهی دائمی در محل آموزش برای فروش محصولات تولید شده در کارگاه آموزشی توسط کارآموزان دوره از تعهدات اجرایی دفتر امور بانوان و خانوداده استانداری در این تفاهم نامه است.
آذرشب با بیان اینکه انعقاد این تفاهمنامه همکاری برای ارائه آموزش به جمعیت زنان استان و برای نخستین بار در استان بوشهر اجرایی شده است، افزود: تدوین مفاد این تفاهمنامه همکاری بین ادارهکل فنی و حرفهای و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر در ۹ ماده تدوین شده و جامعه هدف آن همه گروههای بانوان شاغل، دانشجو، کارآموز و خانه دار است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر فعالیتهای اقتصادی زنان را میزان توانمندیهای آنها دانست و تصریح کرد: هر چه میزان دانش و مهارتهای زنان افزایش یابد، امکان دستیابی آنها به مشاغل و مشارکت آنان در بخشهای مختلف اقتصادی نیز افزایش مییابد.
نظر شما