خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: «حُبُّ الحُسَينِ يَجمَعُنا» شعاری است برای گردهم آیی انسان های سراسر جهان تحت مکتب ایثار و مقاومت. مهم نیست که شیعه، سنی، مسیحی یا پیرو هر دین و مذهب دیگری باشی، همین که انسان هستی، کفایت می کند تا جذب حرارت محبت حسین شوی «اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»
چند سالی است که چند ده میلیون انسان از سراسر جهان تحت بیرق حسینی در سرزمین کربلا دور هم جمع می شوند و در این میان نهادهای دینی باز هم همچون همیشه نقش محوری را ایفا کرده اند، نهادهایی که مشوق عشق به اهل بیت (ع) و شهادت در راه خدا هستند.
و باز در میان این نهادها، مساجد پرجم دار شده اند به طوری که کاروان های زائران حسینی از این خانه های خدا فوج فوج رهسپار بین الحرمین هستند تا یک بار دیگر عظمت مکتب سرخ حسینی را در معرض دید همگان قرار دهند.
مسجد جامع حضرت رقیه (س) (واقع در تهران، کیانشهر، خیابان ابراهیمی، خیابان امیری) از جمله مساجد بسیار فعال در زمینه اربعین است. در واقع از زمانی که همایش بزرگ جاماندگان اربعین حسینی از میدان امام حسین (ع) تهران تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در شهر ری در روز اربعین حسینی (بیستم ماه صفر) برگزار می شود این خانه خدا یکی از پیشگامان اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و برپایی ایستگاه صلواتی برای پذیرایی از زائران حسینی است چرا که گفته اند «مَن زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا.»
حجت الاسلام والمسلمین «یونس ستاری» نماینده ولی فقیه در کیانشهر و امام جماعت مسجد جامع حضرت امام رقیه (س) درباره فعالیت های این مسجد در خدمات رسانی به حاضران در همایش بزرگ جاماندگان اربعین حسینی به خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: از سال 1394 که اجرای این همایش ارزشمند آغاز شد، اعضای هیات امنا، پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هنری آل نبی(ع) و سایر فعالان فرهنگی مسجد جامع حضرت امام رقیه (س) دست به دست هم دادند تا تکریم کنند زائران حسینی را.
این نماینده ولی فقیه در کیانشهر افزود: اتحاد خوبی میان اهالی مسجد جامع حضرت امام رقیه (س) کیانشهر در برگزاری برنامه های مختلف وجود دارد که در برپایی موکب حضرت رقیه (س) در روز اربعین حسینی به اوج خود می رسد.
حجت الاسلام والمسلمین ستاری اضافه کرد: امسال طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است ده هزار ساندویچ میان شرکت کنندگان در همایش بزرگ جاماندگان اربعین حسینی توزیع شود تا انشالله اهالی مسجد جامع حضرت امام رقیه (س) نیز در زمره خادمان حضرت سیدالشهدا (ع) قرار گیرند.
وی ادامه داد: امسال قرار است نماز جماعت ظهر و عصر در روز اربعین حسینی را در مسیر حرکت زائران حسینی اقامه کنیم تا همانطور که اقامه نماز ظهر و عصر روز عاشورا به فرهنگی فراگیر در کشور تبدیل شده، این سنت نیز در جامعه اسلامی ایران به یک فرهنگ تبدیل شود.
مهم نیست پیر باشی یا جوان، دختر باشی یا پسر، حوزوی باشی یا دانشگاهی، مهم این است که در معرض محبت حسینی بن علی (ع) قرار گرفته باشی تا برای تکریم زائران حضرت اباعبدالله (ع) سر از پا نشناسی و تهران را کربلای دیگر کنی.
مشارکت مساجد تهران در اجرای همایش بزرگ جاماندگان اربعین حسینی بسیار پررنگ است و موکب ها و ایستگاه های صلواتی مسجدی در حدفاصل میدان امام حسین (ع) تا حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) میزبان زائران جامانده از قافله عشاق اربعین است.
نکته بسیار مهم در خدمات رسانی اهالی مسجد جامع حضرت رقیه (س) به زائران حسینی، اتکای آنان به کمک ها و حمایت ها مردمی است و در این زمینه دستی به سوی هیچ دستگاه دولتی دراز نکرده اند. این موضوع، نشان دهنده حرکت مسجدی در راستای سخنان مقام معظم رهبری درباره حفظ رویکرد مردمی در برگزاری برنامه های دینی و فرهنگی است.
نظر شما