به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، ابراهیم رفیعی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان ضمن اشاره به سند تحول بنیادین در این نهاد اظهار کرد: تربیت دانشآموزان در ساحتهای 6 گانه در اولویت های این سند است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان بر ضرورت حمایت و همراهی سایر دستگاهها در اجرای این سند تاکید کرد و گفت: در آستانه برگزاری المپیاد درون مدرسهای هستیم که به دلیل محدودیت های اعتباری نیازمند یاری سایر دستگاهها هستیم.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه های اجرایی در آمادهسازی حیاط مدارس و اختصاص سالن برای برگزاری جشنوارهها می توانند کمک حال آموزش و پرورش باشند، گفت: این نهاد را یاری کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان به نیمهکاره بودن پروژه استخر دانشآموزی در زنجان اشاره کرد و گفت: استان زنجان تنها استان فاقد استخر دانشآموزی در کشور است و برای تکمیل پروژه نیازمند اعتبارات مازاد هستیم.
رئیس آموزش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان هم در ادامه به تحصیل ۹۳۵ دانشآموز با شرایط ویژه در مدارس استثنایی استان زنجان خبر داد و گفت: ۲۳ مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی در استان زنجان دایر است.
فاطمه باغبانی با اشاره به اینکه ۱۳ مرکز ویژه مشکلات یادگیری نیز در استان دایر است، گفت: در مناطق آموزشی ۱۴ گانه تنها نواحی زنجانرود و انگوران فاقد مدارس استثنایی هستند.
به گفته وی، ۲ هزار و ۶۰۰ دانشآموز تلفیقی در مدارس مشغول به تحصیل هستند و بیشترین دانشآموزان استثنایی استان زنجان دانشآموز ذهنی هستند.
باغبانی با اشاره به اینکه ۷ میلیارد و ۶۷۶ میلیون تومان برای سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی نیاز بود، گفت: ۴ میلیارد و ۳۹۶ میلیون تومان توسط اداره پرداخت شده است.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان از آغاز المپیاد درون مدرسهای با هدف شناسایی استعدادهای ورزشی در بین دانشآموزان خبر داد و گفت: شادابی، تقویت روحیه و تیمهای ورزشی دانشآموزی از جمله اهداف المپیاد درون مدرسه است.
ذبیح الله تاراسی با بیان اینکه افزایش نشاط و مشارکتپذیری از اهداف اصلی المپیاد درون مدرسهای است، گفت: المپیادهای ورزشی زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی و جسمی دانشآموزان را به دنبال دارد.
نظر شما