به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درآستانه برگزاری سیزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس که از 28 آبان تا 3 آذر در قالب بخش های مختلف به دبیری حسین پارسایی در سالن ها و تالارهای نمایشی شهر تهران برگزار می شود برای این رویداد مهم پیام فرستاد.
وی در این پیام تاکید کرد: توجه به بیداری اسلامی و خیزش مقاومت طلب و نهضت جهانی کرامت خواه، می تواند بخشی از مطالبات این گونه نمایشی باشد. انگشت نهادن بر کرامت انسانی، گستره حضور تمامی آزادیخواهان این عرصه را در تمامی جهان هر چه وسیع تر فراهم می آورد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از این پیام افزود: "سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت" که امسال در فاصله عید غدیر خم وآغاز محرم الحرام قرار گرفته است از ویژگی تامی برخوردار است. از غدیر تا غدّار، از آغاز مظلومیت تا اوج آن، از سریر امامت تا سر بریدن امام، از بالا بردن دست علی(ع) به عنوان ولی تا قطع کردن دست فرزند علی(ع) و اینکه این جمله ماندگار که "ما رَایتُ الّا جمیلا" از آغاز مظلومیت تا نهایت محرومیت، سراسر مقاومت وسراسر استقامت است."
بنا به گزارش مدیریت ارتباطات و رسانه های جشنواره تئاتر مقاومت، متن کامل پیام دکتر حسینی ویزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:
"هوالعزیز
در جوهره مقاومت درّی هست کز گنجه غیرت آید این دُرّه به دست
برخاستن امت اسلام زماست باید که در این جهاد از پا ننشست
"فاستقم کما امرت ومن تاب مَعَک"
پیروزی چونان جرقه ای است که شهاب وار در مسیر یک نهضت خود نمایی می کند؛ اما اگر به شعله مبدلش نسازند و در پایش نسوزند، فرو خواهد مرد و راه به جایی نخواهد برد! شاید درسی است از غزوه اُحد!
"فاستقم کما امرت" ( پس همان گونه که فرمان یافته ای استقامت کن.) رسول گرامی اسلام را پیر کرد و از آن بیشتر "و من تاب معک" (و همچنین کسانی که با تو به سوی خدا آمده اند باید استقامت کنند.) آنجا بود که پیامبر گرامی اسلام فرمود:" آماده شوید؛ آماده شوید." و از آن پس هرگز خندان دیده نشدند!
هنر مردان خدا ایستادگی است و این هنر آنگاه که با هنر نمایش تنیده شود، قصیده ای سروده می شود که رجزنامه هر رزم معرفت جویانه و خداپسندانه است که خداوند حقارت را برای هیچ بشری نمی پسندد، چه رسد به مسلمان! "یاایها الذین آمنوا تتّخذوُا الکافرین اولیاء مِن دونِ المومنین."
تاثیر تئاتر با ذهن هایی که با آن درگیر است، انکار ناپذیر است و تئاتر مقاومت این جوهره را دارد که مردمی ترین وعمومی تر ارائه شود. این نوع نمایش به راحتی می تواند در مساجد، تکایا، مدارس و یا در هر مکانی که امکان داشته باشد به معرض تماشا گذاشته شود.
تئاتر مادر هنرهاست و تئاتر مقاومت، فرزند خلف این مادر است که خواستگارانش هرگز از این وصلت سر خورده نخواهند شد؛ از تمامی طیف ها!
"سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت" که امسال در فاصله عید غدیر خم وآغاز محرم الحرام قرار گرفته است از ویژگی تامی برخوردار است. از غدیر تا غدّار، از آغاز مظلومیت تا اوج آن، از سریر امامت تا سر بریدن امام، از بالا بردن دست علی(ع) به عنوان ولی تا قطع کردن دست فرزند علی(ع) و اینکه این جمله ماندگار که "ما رَایتُ الّا جمیلا" از آغاز مظلومیت تا نهایت محرومیت، سراسر مقاومت وسراسر استقامت است.
و تئاتر مقاومت با شیوه ای بدیع، لازم است از درس های غدیر تا کودکان اسیر در لابه لای نمایش ها، عبرتی را مایه اعتبار کند. توجه به بیداری اسلامی و خیزش مقاومت طلب و نهضت جهانی کرامت خواه، می تواند بخشی از مطالبات این گونه نمایشی باشد. انگشت نهادن بر کرامت انسانی، گستره حضور تمامی آزادیخواهان این عرصه را در تمامی جهان هر چه وسیع تر فراهم می آورد.
برای برگزار کنندگان این جشنواره موفقیتی جمیل و اجری جزیل از درگاه رب جلیل آرزومندم.
توفیق رفیق طریق عزت واعتبارتان باد.
پایان پیام/
نظر شما