به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار عبدالکریم شیخ رباط، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، صبح امروز (28 آبان) در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در مسجد سلیمان، با اشاره به اینکه مبارزه با پدیده مواد مخدر نیاز به عزمی جدی دارد، گفت: شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر با ابلاغ شخص وزیر کشور تشکیل شده و علت آن نیز گسترش این معضل است که نیازمند درگیر شدن شهرستان ها، ارگان ها و مسئولان ها آنها در برخورد با این پدیده می باشد.
وی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های عمیق و دقیقی برای گسترش و نفوذ این پدیده شوم و جهانی شدن آن در حال انجام می باشد ولی آنچه که در کشور ما رخ می دهد متفاوت است.
وی با استناد به کلام رهبری افزود: جنگی که دشمن علیه ما شروع کرده، با هدف اضمحلال نسل جوان ماست که اعتیاد یکی از روش های آنهاست؛ راهی که غربی ها در مبارزه با امپراطوری اسلامی در اندلوس طی کردند، امروز نقشه راه دشمنی آنها با ماست به همین جهت امروز به پدیده اعتیاد و مواد مخدر فراتر از یک موضوع اجتماعی و به عنوان پدیده ای امنیتی نگاه می کنیم.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، ادامه داد: در نتیجه دیگر نمی توان به چنین مسئله ای به مانند دیگر مسائل روزمره توجه کرد؛ به قول مقام معظم رهبری وقتی موضوعی با هویت نظام پیوند می خورد، باید اقدام جهادی کرد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت مبارزه با مواد مخدر در استان مطلوب و مناسب نیست، هدف از تشکیل شوراهای شهرستان در کل استان را فعال تر کردن این روند دانست و با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر یک موضوع فرابخشی است، تصریح کرد: همه دستگاه ها وظیفه دارند این موضوع را با جدیت دنبال کنند.
سردار شیخ رباط، اضافه کرد: کمبودهای رفاهی، تفریحی و بیکاری عوامل مؤثر در رشد این پدیده هستند ولی کسی که خود را به گرداب اعتیاد در می اندازد و در برابر مشکلات می شکند، دچار آسیب های شخصیتی می شود و اگر دنبال پیشگیری نرویم، در زمینه مقابله، دچار ریزش و مشکل خواهیم شد.
وی همچنین با اشاره به سنگین بودن وظایف دستگاه های فرهنگی در این زمینه، به برنامه ریزی جهت پیشگیری فرهنگی، بررسی جامع و آسیب شناسی دقیق، آمار گیری صحیح و تحلیل کارشناسانه آنها در جوانب مختلف و تقسیم کار نهادها تأکید کرد.
عبدالله ایزدپناه، سرپرست فرمانداری مسجدسلیمان، ضمن اعلام عدم رضایت از عملکرد ادارات و نهادها، بر پیگیری بیشتر و فعالیت جدی تر تأکید کرد و اذعان داشت: هرچند مسئله فقر و بیکاری بر گسترش اعتیاد مؤثر است ولی کاهش سن اعتیاد در مسجدسلیمان دلایلی دیگر دارد که باید عمیق تر به آن پرداخت و قدم های برداشته شده جهت کاهش معضل بیکاری از طریق پروژه های عمرانی و گسترش ورزش امکان پذیر است.
حجت الاسلام حسینی، رئیس دادگستری مسجد سلیمان، با اشاره به اینکه مسئله مواد مخدر یک مسئله گروهی و جناحی نیست، از همه دستگاه ها خواست که جهت جلوگیری از رشد روزافزون این بلای خانمان سوز همکاری مجدانه تری داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به حجم پرونده های موجود در دادگستری به مسئله تبعید پذیر بودن مسجدسلیمان نیز اشاره کرد و آن را معضلی مضاعف دانست که موجب گسترش توزیع مواد مخدر و جرائم مربوط به آن می شود.
لازم به ذکر است، در این گزارش ها مباحثی در خصوص میزان و نوع کشفیات، گستره سنی و جنسیت مصرف کنندگان، مناطق توزیع مواد، کمپ های بازپروری و مسائل درمانی و روانی و پیشگیری مطرح شد.
پایان پیام/
نظر شما