خبرگزاری شبستان- یزد:
هفته بیمه سلامت به عنوان یکی از نامگذاری هایی است که در راستای ارتقای سلامت جامعه صورت گرفته به گونه ای که با اجرای طرح های مختلف سعی شده حمایت های لازم را از قشر محروم جامعه داشته باشد.
اجرای طرح اجباری بیمه همگانی و طرح مکانیزاسیون خدمات از جمله این طرح ها است که علاوه بر خدمات رسانی به مردم سعی شده تا صرفه جویی اقتصادی و اجتماعی نیز در بر داشته باشد.
محمد دریجانی در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت در جمع خبرنگاران گفت: مجموعه هزینه های درمانی در سال 97 بیش از یک هزار و100 میلیارد تومان بوده است که برای مدیریت آنها نیازمند مدیریت الکترونیک هستیم که در این راستا نیز گام های مختلفی برداشته ایم.
وی افزود: طرح مکانیزاسیون رسیدگی به بیماران بستری یکی از طرح های الکترونیک است که در استان به مدت سه ماه است که انجام می شود که در آن سعی شده به صورت الکترونیک تمامی فعالیت های این بخش انجام شود.
مدیر کل بیمه سلامت یزد ادامه داد: در بیمارستان دولتی دانشگاه در طرح مکانیزاسیون رسیدگی به ازای هر ماه میزان 2 و نیم میلیون برگ کاغذ آچار صرفه جویی می شود.
دریجانی خاطرنشان کرد: از نهم مهرماه نیز طرح نسخه الکترونیک اجرایی می شود و در ادامه شهرستان تفت این کار انجام می شود.
وی افزود: تا پایان سال در قسمت بیمه سلامت بایستی تمامی بیمارستان های دانشگاهی دولتی در این طرح شرکت کنند و عملیاتی شوند.
مدیر کل بیمه سلامت یزد بیان کرد: بیمه پایه درمان اجباری برای آحاد مردم ایران به عنوان یکی از اقدامات دیگر ما در بیمه سلامت است که از هفته بیمه سلامت شروع به کار می کند.
دریجانی خاطرنشان کرد: از 29 مهرماه تا 9 آبان ماه به عنوان هفته بیمه سلامت است که در این هفته برنامه های مختلفی داریم که سامانه 1666 پل ارتباطی بین مردم و مسئولان بیمه سلامت است.
وی افزود: هزینه های سرباری ما 43 درصد است که این هزینه ها مربوط به استان های دیگر است و ارباب رجوع ما نیز 37 درصد غیر یزدی هستند.
مدیر کل بیمه سلامت یزد گفت: ما در دارو در نیمه اول سال 98 میزان 24 میلیارد تومان هزینه کردیم که در راس آن داروهای شیمی درمانی است که 4 و 2 دهم میلیارد تومان و هزینه دوم قلم انسولین بیش از 3 میلیارد تومان است.
دریجانی بیان کرد: حدود 17 میلیارد تومان هرماه هزینه درمانی برای بیماران بیمه شده است که در دولتی دانشگاه 11 میلیارد و 300 میلیون تومان است و غیر دولتی دانشگاهی نیز 5 و 2 دهم میلیارد تومان است.
وی افزود: درزمینه پرداخت های ماهیانه، پرداخت تیرماه در دولتی دانشگاه و خردادماه در غیر دولتی دانشگاه بوده است.
جای امیدواری است که دانشگاه ها و بیمارستان های دولتی و غیر دولتی دست به دست هم داده و در راستای صرفه جویی و همچنین استفاده بهینه از ابزار و امکانات گام بردارند و در راستای هدف اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی حرکت کنند.
نظر شما