رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، بابیان این مطلب اظهار کرد: افق ما در سند تحول ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور برای ۱۴۱۴ ترسیمشده است.
«حجت الاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی» بابیان اینکه در این افق، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مؤثرترین و فراگیرترین شبکه فرهنگی و هنری کشور خواهند بود، گفت: این شبکه فرهنگی گسترده در سند تحول، خانواده محور و مسجد پایه است و هم در ایران اسلامی و هم در جهان اسلامی تأثیرگذار خواهد بود.
وی در ادامه در پاسخ سؤالی مبنی بر چگونگی فعالیت کانونهای مساجد در اربعین سال جاری، یادآور شد: ورود کانونهای فرهنگی و هنری به اربعین حسینی و فعالیت در این حوزه، در سال جاری نسبت به سال گذشته، بسیار جدیتر و فعالتر بود و یقین داریم در سال آینده با تکمیل و ثبتنام همه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور در سامانه بچههای مسجد، شاهد فعالیت منسجمتر کانونها در اربعین سال آتی خواهیم بود.
حجتالاسلام دکتر ارزانی بابیان اینکه بیش از 100 کانون فرهنگی و هنری در سراسر کشور با ثبتنام در سامانه موکب داران در ارائه خدمات به زوار اربعین حسینی اعلام مشارکت داشتهاند، گفت: در سال جاری ۱۰ کانون و موکب خود مرز و خاک عراق در شهرهای نجف، کربلا و کاظمین مستقر بودند که خدمات گستردهای را با رویکرد فرهنگی به زوار حسینی ارائه دادند و علاوه بر این دیگر کانونهای فرهنگی و هنری در نقاط مختلف کشور و در مسیر تردد زوار اربعین حسینی در حوزه خدماترسانی به زوار فعالیت داشتند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور بیان کرد: امیدواریم که در اربعین حسینی سال بعد شاهد افزایش تعداد موکبهای کانونهای مساجد در کشور عراق و داخل ایران اسلامی بوده و این فعالیتها قویتر و جدیتر شود و همانطور که حضور بچه مسجد در سال جاری، بسیار بهتر از سال قبل بود در سال آینده نیز شاهد افزایش گستردهتر کانونهای فرهنگی و هنری در زمینه فعالیتهای اربعین حسینی خواهیم بود.
حجتالاسلام دکتر ارزانی بیان کرد: مرز مهران یک مرز ویژه است و بیشترین تردد زوار از مرز مهران انجام میشود، دوستان ما در ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام در مرز مهران با قوت فعالیت کردند و نقش مهمی در خدماترسانی به زوار اربعین حسینی داشتند که بسیار قابلتقدیر است.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص رشد کمی و کیفی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد تصریح کرد: طبیعتاً ما بر اساس چشمانداز نظام مقدس جمهوری اسلامی و سند تحول کانونهای فرهنگی و هنری، تلاش خواهیم کرد که در تمام مساجد کشور، یک کانون فرهنگی و هنری تشکیل شود که این امر نیز مستلزم استقبال از سوی اهالی و هیئتامنای مساجد سراسر کشور است، کانون فرهنگی و هنری ظرفیتی مناسب در مساجد ایجاد میکند که در فضای رقابتی و رفاقتی زمینههای حضور جوانان و نوجوانان در مساجد فراهم میشود.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور ابراز کرد: از لحاظ کیفی هم تلاش ما این است که زمینه فعالیتهای مختلف فرهنگی و هنری را در مساجد ایجاد کنیم که در این فضا بتوانیم کلیه بچههای مسجد را در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری مطابق با حوزه مسجد پوشش داده و نسل جوان ما در جوار مساجد با فعالیتهای فرهنگی و هنری منطبق بر مسجد طراز اسلامی تربیت شوند.
حجتالاسلام دکتر ارزانی بیان کرد: رویکرد جدید کانونهای فرهنگی و هنری مساجد بعد از تصویب اساسنامه، بیشتر فعالیتهای فرهنگی و هنری، انسجامبخشی و ایجاد همافزایی بین نهادها و دستگاههای مختلف در راستای تقویت کارکردهای متنوع مساجد است که در این حوزه نیز شورای سیاستگذاری کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با حضور مسئولان دستگاهها و نهادهای مرتبط با مساجد تشکیلشده و 6 جلسه نیز در تهران با حضور اعضای این شورا تشکیلشده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری در استان ها نیز تشکیل می شود که تاکنون این شورا در بیش از 8 استان کشور تشکیلشده است و به یاری خدا تا ظرف یک ماه آینده در تمام استانهای کشور شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد تشکیل خواهد شد.
نظر شما