سرافراز آوری، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد (ره) کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح شجره طیبه به منظور کمک به مسائل زیست محیطی، افزایش فضای سبز و درخت کاری در میان مددجویان اجرا می شود، به خبرنگار شبستان گفت: مددجویان در این طرح با مشاوره و راهنمایی کارشناسان این نهاد به کاشت یک یا چند درخت در ازای دریافت یک خدمت تشویق می شوند.
آوری افزود: در دین اسلام به درخت کاری و سبزه تاکید فراوان شده و در این طرح مددجو با کاشت یک یا چند درخت موجب پاک شدن هوا، کمک به محیط زیست و کاهش آلودگی ها می شود.
وی اظهار داشت: این طرح علاوه بر تاثیرات بسیار خوب در تلطیف هوا می تواند در بهبود اقتصاد خانواده نیز موثر باشد زیرا در این طرح تاکید بر کاشت درختان موثر است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: در روستاهایی که مددجویان در حیاط خانه خود زمین زیادی دارند می توانند با کاشت سه تا پنچ درخت موثر، محیط دلنشین و با نشاطی را برای خود و خانواده مهیا کرده و هم از میوه آن استفاده کنند.
آوری عنوان کرد: در واحدهای مسکونی که برای مددجویان ساخته می شود نیز این طرح قابل اجراست و بر این موضوع تاکید می شود که مددجو در حیاط خانه خود حداقل یک یا چند درخت بکارد.
این مسئول حمایتی در کهگیلویه و بویراحمد این طرح را یک طرح پیشنهادی خواند و ابراز داشت: طرح شجره طیبه قابلیت پخته شدن را دارد و هم اینک برای بررسی، تصویب و اجرای آن در کل کشور به کمیته امداد مرکز ارسال شده است.
وی، همکاری ادارات را در این زمینه ضروری دانست و تاکید کرد: با همکاری منابع طبیعی و جهاد کشاورزی در فصل کاشت درخت، نهال های رایگان در اختیار مددجویان قرار می دهیم تا فرهنگ کاشت درخت در این استان نهادینه شود و مددجویان با آگاهی از ثمرات و فواید این طرح، به اجرای گسترده آن ترغیب شوند.
آوری، جلوگیری از فرسایش خاک، ممانعت از گرم شدن هوا، بهبود محیط زیست و هوای پاک، سایه طبیعی و استفاده از میوه این درختان را از فواید اجرای طرح شجره طیبه دانست.
پایان پیام/
نظر شما