انتقاد از عدم اهتمام ویژه دانشگاه ها در امر «آموزش عمومی»

صالحی با ابراز تاسف نسبت به عدم اهتمام ویژه در امر آموزش عمومی، گفت: بیش از ۸۵ درصد از دانشگاه‌های برتر آمریکا ۳۶ واحد درسی به آموزش عمومی اختصاص داده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، حجت‌الاسلام «محمد مهدی صالحی» در همایش استانی آموزشی-توجیهی مربیان آموزش‌های هنگام ازدواج (برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد) با اشاره به نگاه اولیای الهی به نهاد مقدس خانواده گفت: مفتخر هستیم که اولیا و پیشوایان ما به مسائل خانواده اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: امروزه به‌واسطه به کارگیری ابزارهای جدید ارتباطی، رشد صنعت و تکنولوژی، بیش از پیش با مسائلی همچون توسعه ارتباطات اجتماعی بین انسانها مواجه هستیم که در طول تاریخ ارتباطات بی‌سابقه بوده و از پیچیدگی بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد: در همین راستا جامعه بشری با ۲ مسئله مواجه است، یکی نیاز به آموزش‌های عمومی یا مهارت‌های ارتباطی یا اجتماعی و دیگری ایجاد آسیب‌ها؛ لذا با توسعه آموزش‌های عمومی می‌توان میزان آسیب‌های اجتماعی را به مراتب کمتر و آنها را بیشتر تحت کنترل قرار داد.

وی با ابراز تاسف نسبت به عدم اهتمام ویژه در امر آموزش عمومی افزود: البته در سال‌های اخیر شاهد اهتمام بیشتری از سوی متولیان امر هستیم.

صالحی با اشاره به پژوهش انجام شده از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بر اساس نتایج این پژوهش بیش از ۸۵ درصد از دانشگاه‌های برتر آمریکا تا حدود ۳۶ واحد درسی در مقطع کارشناسی را به آموزش عمومی اختصاص داده و از این تعداد حدود ۴۶ درصد به مسائل انسانی، معرفت شناسی،‌ اخلاق و مسائل دینی و مورد نیاز انسان پرداخته‌اند.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طلاق و اعتیاد را از جمله آسیب‌های اجتماعی جامعه کنونی نام برد و افزود: طلاق به‌واسطه آسیب‌هایی که به زیرساخت‌ها و تاثیری که بر آینده کودکان دارد مورد توجه بیشتر قرار گرفته، لذا کاهش طلاق و تسهیل امر ازدواج برنامه‌ریزی و محوریت مسائل آموزش‌های هنگام ازدواج به وزارت بهداشت واگذار شده است و دستگاه هایی نیز در کنار این وزارت در این امر فعالیت خواهند داشت.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های آموزشی هنگام ازدواج، ایجاد فرصت برای ایجاد بانک اطلاعاتی در حوزه فعالین خانواده و ‌تشکیل و تقویت مراکز تخصصی در حوزه خانواده را از فرصت‌های این برنامه برشمرد و افزود: در این زمینه نباید از ظرفیت‌های نهادهای مردمی غفلت کرد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، عدم نظارت بر محتوا و شکل دوره، عدم توجه به مولفه‌های بومی فرهنگی، غفلت از طلاق‌های عاطفی در سطح خانواده‌ها، اکتفای زوجین به مسائل مطرح شده در این دوره و کم شدن عطش آنها برای مطالعه بیشتر را از دیگر تهدیدهای برگزاری دوره‌های آموزشی هنگام ازدواج برشمرد.

به گفته وی، در حال حاضر برای کاهش طلاق در دو گلوگاه یکی هنگام ازدواج و دیگری در شرف طلاق مسائل آموزشی مد نظر قرار گرفته‌اند.

همایش استانی آموزشی، توجیهی مربیان آموزش‌های هنگام ازدواج (برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی) با حضور دکتر اکبری ریاست اداره باروری سالم دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، جمعی از مقامات استانی و مربیان کلاس‌های آموزش‌ هنگام ازدواج و مسئولین بهداشت خانواده و مربیان دستگاه‌های مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.

کد خبر 847031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha