به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «حجت الاسلام علی ابراهیمی پور» امروز (دوشنبه 6 آبان) در نشست بررسی راهکارهای رفع آب گرفتگی شهری که با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان و مدیران دستگاههای خدمات رسان آبادان در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: از روز گذشته تاکنون اوج نارضاتی مردم به دلیل مشکلات به وجود آمده در آب گرفتگی معابر سطح شهر آبادان را شاهد بودیم به طوری که مرتبا با برقراری تماس تلفنی و پیامک در حال گلایه از این روند خدمات رسانی هستند، این نیز حق مردم است که از این نحوه خدمات رسانی نارضایتی داشته باشند.
امام جمعه آبادان با بیان اینکه اکثر شهرداران مناطق سه گانه شهرداری آبادان حدود سه الی چهار ماه است که به عنوان شهردار این مناطق انتخاب شده اند تصریح کرد: این نیز نشان دهنده آن است که اطلاعاتشان نسبت به مناطق تحت امرشان پایین بوده، این جلسه خیلی زودتر از وقوع بارندگی و گرفتگی آب در معابر شهری باید برگزار می شد تا چالش های موجود را برطرف می کردیم.
وی با ابراز گلایه از دستگاه های خدمات رسان شهرستان افزود: بیش از 2 ماه پیش سازمان هواشناسی وقوع پدیده بارشی با این مقدار بارندگی را اعلام کرده بود و در برخی از مناطق که لایروبی شده مشکلی وجود ندارد اما مناطقی مانند 30 متری ذوالفقاری علاوه بر آنکه لایروبی انجام نشده، امکانات و ابزارات مورد نیاز هم وجود ندارد.
حجت الاسلام ابراهیمی پور با اشاره به اینکه زباله های برخی از مناطق این شهرستان هنوز نظافت و جمع آوری نشده خاطر نشان کرد: برخی از پارک ها و فضاهای ورزشی نیاز به رسیدگی دارند.
وی به بازدید شب گذشته خود از برخی از مناطق شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: مگر می شود با یک پمپ عملیات دفع آب های سطحی را انجام داد؟ باید حداقل سه الی چهار پمپ در هر محل حاضر باشد، این حرف که می گویند پمپ خراب شده و باید در انتظار رسیدن پمپ باشیم غیر قابل قبول است و مردم این را نمی پذیرند.
امام جمعه آبادان با بیان اینکه سال گذشته برای خرید پمپ تفاهم نامه 60 میلیارد ریالی توسط شهرداری آبادان و منطقه آزاد اروند به امضا رسیده تاکید کرد: این بودجه چه شده است؟ خیابان ها را شخم زدند و به حال خود رهایشان کردند و رفتند.
وی وضعیت مناطقی همچون ذوالفقاری و امیرآباد را اسفناک خواند و ابراز کرد: باید برای رفع مشکلات مردم این مناطق فکر اساسی و مناسبی اندیشیده شود، نیروهای شهرداری ها وقتی فاضلاب ها را خارج می کنند باید سریعا نسبت به جمع آوری آن اقدام شود، متاسفانه در برخی مناطق فاضلاب ها را خارج و همان جا رها می کنند و می روند.
حجت الاسلام ابراهیمی پور با بیان اینکه همه باید همت کنند و این فضای به وجود آمده را تغییر دهند یاد آور شد: اولین اقدامی که باید انجام شود مسئله لایروبی ها و جمع آوری آب های سطحی است؛ در برخی از مناطق که عملیات آسفالت انجام شده هیچگونه نظارتی وجود نداشته است.
وی با اشاره به اینکه همه ما کوتاهی کرده ایم چرا که از 2 ماه قبل پیش بینی برای بحران شده بود و اگر مناطق لایروبی می شدند اکنون با مشکلی مواجه نبودیم اضافه کرد: اگر خیابان ها با همین ظرفیت های موجود لایروبی شوند مشکلی به وجود نخواهد آمد، اگر با وجود چند میلیمتر بارش باران این گونه بحران به وجود می آید با بارش بیش از 100 میلیمتر باران چه خواهیم کرد؟ آیا باید کل شهر زیر آب برود؟ لذا اولین اقدامی که باید انجام شود لایروبی خیابان هاست.
امام جمعه آبادان اذعان داشت: همه گروه های اداره آبفا و شهرداری آبادان باید لایروبی خیابان ها را انجام دهند و مدیریت نیز در این امر داشته باشند.
وی بر لزوم جمع آوری زباله های سطح شهر تاکید کرد و گفت: مگر جمع آوری زباله ها نیازمند هزینه است؟ روز گذشته چند نقطه از سطح شهر که زباله جمع شده بود را به مدیر منطقه یک شهرداری نشان دادم، همه باید همت کنند تا مشکلات مرتفع و باعث خوشحالی و خورسندی مردم شویم.
نظر شما