به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، صمد نوع خواه، معاون کتابخانههای عمومی استان اردبیل، صبح امروز (29 آبان) در نشست دانشجویی بررسی و تبیین بیانات مقام معظم رهبری در مورد کتاب و کتابخوانی که در جهاد دانشگاهی اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: تاثیر کتاب در تمام ابعاد زندگی قابل لمس و درک بوده و شایسته است اهتمام به این عرصه بیش از هر زمان دیگر باشد.
نوع خواه بیان داشت: در روابط اجتماعی به رفتار دوستان مان توجه میکنیم اما به کتاب که زمینه رشد ذهنی را فراهم میکند توجه نمیکنیم این در حالی است که کتاب باید جزو لاینفک زندگی ما باشد چرا که ما برای رشد در تمام ابعاد زندگی نیازمند کتاب و دانش هستیم.
وی بیانات مقام معظم رهبری را در مورد کتاب و کتابخوانی بیان کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در سالهای گذشته و در دیدارهای مختلف و پس از بازدید از نمایشگاههای بینالمللی تهران از اهمیت مقوله کتاب و کتابخوانی سخن به میان آوردند به طوری که اگر به این بیانات توجه کنیم میتوانیم در کنار کسب معرفت آن را راهنمای زندگی خود قرار دهیم.
معاون کتابخانههای عمومی استان اردبیل تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود رمزگشایی تاریخی از این مسئله مدنظر قرار دادند و از کتاب به عنوان دروازهای به سوی گستره دانش و معرفت و یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری یاد کردند که همه دستاوردهای بشر در سراسر عمر جهان تا آنجا که قابلیت کتابت بوده است در میان نوشتههایی است که انسانها پدید آورده و میآورند.
این مسئول اضافه کرد: در این مجموعه بینظیر آموزشهای آسمانی، درسهای پیامبران به بشر و دانشها و شناختهایی وجود دارد که سعادت بشر بدون آگاهی از آن امکانپذیر نیست.
نوع خواه گفت: کسی که با این دنیای زیبا و زندگی بخش ارتباط ندارد بیشک از مهمترین دستاورد انسان و نیز از بیشترین معارف الهی و بشری محروم است و برای یک ملت خسارت بزرگی است که افراد آن با کتاب سر و کاری نداشته باشند.
وی بیان داشت: در حالی که برای یک فرد و جامعه توفیق عظیمی است که با کتاب مانوس بوده و همواره در حال بهرهگیری از آن یعنی آموختن چیزهای تازه باشد.
وی اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب در پیامها و مطالب ارزشمند خود بر مطالعه بیشتر تاکید کردند و همیشه گفتهاند که مردم با کتاب باید بیش از آنچه امروز انس دارند، انس بگیرند و حتی ایشان از کتابخوانی به عنوان یک فریضه لازم و واجب یاد کردند.
این مسئول با بیان اینکه اعلام کمبود وقت برای مطالعه بهانهای بیش نیست، گفت: همه ما میتوانم با وجود مشغله کاری مطالعه را جزو برنامههای زندگی قرار دهیم و باید این حرکت زیبا برای جوانان ما الگو باشد.
وی تمرکز در این موضوع و مطالعه در آن را ضروری دانست و ابراز داشت: مطالعه تخصصی در یک حوزه ثمره بیشتری را برای ما خواهد داشت و در کنار آن باید مطالعه عمیق آگاهیها و داناییهای ما را بالا برده و به بصیرتافزایی ما در مقابله با تهدیدهای دشمن کمک کند.
معاون کتابخانههای عمومی استان اردبیل، مطالعه را زمینهساز افزایش بصیرت دینی و علمی اعلام کرد و بیان داشت: مطالعه تاریخ دینی اسلام باید در برنامه مطالعه جوانان قرار گیرد چرا که این روند زمینه تقویت بصیرت دینی را نیز برای آنها فراهم میکند.
نوعخواه از وجود 600 هزار جلد کتاب در کتابخانههای عمومی استان اردبیل خبر داد و گفت: هر مراجعهکننده به کتابخانه عمومی حق پیشنهاد خرید سه کتاب را دارد که این پیشنهادات بعد از بررسی و تایید خریداری میشود.
پایان پیام/
نظر شما