«علی امینی نسب» در گفتوگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: کمک به فقرا با همکاری کمیته امداد، مساعدت به کفن و دفن افراد نیازمند، مساعدت دارو و درمان، مساعدت به طلاب علوم دینی، توزیع بیش از 10 هزار قرص نان بین نیازمندان، مساعدت به صلحا و فقرا، کمک به مساجد و اطعام عزاداران بیشترین نیات واقفین بوده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طبس گفت: در مجموع شهرستان طبس 513 موقوفه دارد و 213 مسجد، یک فاطمیه و دو حسینیه در سامانه جامع موقوفات بقاع متبرکه ثبت شده است.
وی با بیان اینکه انجمن یاوران وقف با حضور مربیان و فعالان قرآنی و محافل انس با قرآن برگزار شده است، افزود: 19 نفر مربی قرآن و بیش از 300 نفر قرآن آموز در شهرستان طبس وجود دارد.
امینی نسب با بیان اینکه هشت بقعه و امامزاده در شهرستان طبس وجود دارد، بیان کرد: توسعه بقعه، احداث پارکینگ و توسعه راههای ورودی به بقعه، احداث سرویس بهداشتی و کشتارگاه در امامزاده علی(ع) و تصویب طرح مصوب بقعه متبرکه امامزاده علی(ع) و بازسازی و مرمت زائرسراهای بقعه متبرکه امامزاده علی(ع) در حال انجام است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طبس عنوان کرد: اخذ طرح جامع بقعه متبرکه سید محمد بن جعفر طیار ازمیغان، بازسازی و مرمت زائرسراهای بقعه متبرکه شیخ احمد بن اسحاق پیر حاجات، احداث سرویس بهداشتی در بقاع شیخ احمد زنوغان و شیخ احمد بن اسحق پیر حاجات، مرمت ساختمان بقعه متبرکه سید محمد بن جعفر طیار ازمیغان و احداث سرویس بهداشتی در بقعه سید حسین بن جعفر زرگ از دیگر طرحهای عمرانی در بقاع متبرکه شهرستان است.
به گفته وی از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 17 فقره سند مالکیت برای موقوفات شهرستان اخذ شده است.
امینی نسب ادامه داد: همچنین درآمد موقوفات شهرستان از دهه وقف گذشته تاکنون نسبت به سال قبل آن 103 درصد و درآمد بقاع متبرکه 105 درصد افزایش داشته است.
نظر شما