70 میلیارد تومان برای بازسازی عتبات و عالیات هزینه شد

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات کشور گفت: 70 میلیارد تومان هزینه نقدی و 25 میلیارد تومان کالا برای بازسازی عتبات و عالیات هزینه شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات کشور، در همایش منطقه‌ای ستاد بازسازی عتبات و عالیات شمال کشور در مجتمع فرهنگی و هنری اهل‌البیت(ع) ساری گفت: اعتمادسازی مهم‌ترین رکن ارتباط با مردم برای بازسازی در ساخت و سازها بود چون باید بازسازی را قانونمند می‌کردیم.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون اقدامات تعویض سنگ حرم حضرت علی (ع)، برق‌رسانی، سیستم‌های تهویه و دو منبع آب را در 200 کیلومتری شهر نجف انجام داده‌ایم، یادآور شد: امروز با توجه به افزایش جمیعت و بازشدن مرزها متوجه شدیم که فضای موجود پاسخگوی یک دهم جمعیت در ایام جاری نیست و باید صحن‌ها توسعه یابد.

 

پلارک با اعلام اینکه طرح توسعه و تخریب موانع حرم حضرت علی(ع) از دو ماه قبل انجام و قرارداد آن نهایی شده است، ابراز کرد: قرارداد توسعه صحن حرم امام علی(ع) به نام صحن حضرت زهرا (س) بسته شده است.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات کشور بنای این بخش را 198 هزار متر زیربنا عنوان و یادآور شد: این کار را از مقام زین‌العابدین تا قبر و گنبد حضرت امیر (ع( به طول 400 متر و عرض 120 متر به عنوان توسعه حرم علوی و صحن حضرت فاطمه زهرا (س)شروع کردیم.

 

وی با اشاره به اینکه این طرح را با یک زمان‌بندی هفت ساله از نظر معماری پیش رو داریم، تصریح کرد: امیدواریم این طرح را به مدت پنج سال به اتمام برسانیم.

پلارک با اعلام اینکه در کربلا معلی بعد از مسقف شدن صحن حضرت سیدالشهدا، گنبد بارگاه امام حسین (ع) پنهان می‌شود، تصریح کرد: مصوب شد چهار متر گنبد حضرت سیدالشهدا مرتفع و طراحان برتر کشور در حال طراحی هستند که گنبد جدید بر روی گنبد فعلی نصب می شود.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات کشور با بیان اینکه تاکنون 70 میلیارد تومان هزینه نقدی برای بازسازی عتبات و عالیات و 25 میلیارد تومان کالا نیز در این بخش صرف شده است، خاطرنشان کرد: در مجموع تا پایان سال گذشته حدود 95 میلیارد تومان برای بازسازی عتبات و عالیات از سوی ایران هزینه شده است.

 

وی تصریح کرد: مهم‌ترین نیاز در این بخش جنبه‌های نقدینگی، مصالح ساختمانی، سیمان، آهن آلات و سنگ‌های تزئینی است.

 

پلارک با بیان اینکه استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، کرمان، خوزستان، اصفهان، شیراز و مازندران جزو استان‌های برتر در کمک به ستاد بازسازی عتبات و عالیات هستند، تصریح کرد: همه استان‌های کشور به تناسب شرایط اقتصادی استان و عشق و علاقه‌ای که به ائمه دارند در این بخش فعالیت دارند و شاید اینگونه سنجش‌ها درست نباشد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 84980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha