ایجاد شهر قرآنی نیازمند عاملان به قرآن است

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، ایجاد شهر قرآنی را بیش از آنکه نیازمند حافظان و قاریان قرآن بداند، نیازمند عاملان به قرآن دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت‌الاسلام احمد شرفخانی، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در مراسم افتتاحیه سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم استان در ساری اظهار کرد: استفاده از مدیریت قرآنی، زمانی محقق می‌شود که در همه مشاغل، آیات مرتبط را استخراج کنیم و در اختیار افراد قرار دهیم که این افراد حتی شامل تاکسیران‌ها، اتوبوسران‌ها و کارمندان حوزه حمل و نقل هم می‌شود.
 

حجت‌الاسلام شرفخانی تأکید کرد: متاسفانه نگاه ما به قرآن اینگونه است که از آیات و الفاظ قرآن به صورت صرف استفاده کنیم و آن را کتابی مقدس بدانیم و فقط از آن برای قرائت و کسب ثواب بهره بگیریم.


وی، نزول قرآن را به سبب سعادت بشر از سوی خداوند متعال دانست و ادامه داد: باید از این کتاب در راه رستگاری و سعادت استفاده کنیم و این سعادت را باید در زندگی فردی، اجتماعی، شهری، سازمانی و نهادی متجلی کنیم.


حجت الاسلام شرفخانی با تأکید بر اینکه باید در برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌دهیم نگاه‌مان را به موضوع قرآن تغییر دهیم، گفت: قرآن باید در سازمان‌دهی، هدایت و رهبریمان نمود بیرونی و عینی پیدا کند.


معاون فرهنگی سازمان اوقاف کشور با بیان اینکه برنامه‌ریزی به تنهایی کاری از پیش نمی‌‌برد و این حوزه نیازمند عمل است، اظهار کرد: شهر قرآنی را حتی در فضایی که حافظ قرآن در آن موجود نباشد یا قرآن با صوت و لحن قرائت نشود، می‌توان ایجاد کرد.


وی، ایجاد شهر قرآنی را بیش از آنکه نیازمند حافظان و قاریان قرآن باشد، نیازمند عاملان به قرآن دانست و گفت: در این حوزه به افرادی نیاز داریم که مفاهیم قرآنی را در زندگی فردی و اجتماعی خود پیاده کنند تا بتوان آن را در ساختار سیاست‌گذاری شهری نیز مورد استفاده قرار داد در این صورت است که به صورت خود به خود، حاکمیت قرآنی ایجاد می‌شود و شهر قرآنی ظهور می‌کند.

 

حجت الاسلام شرفخانی ادامه داد: منظور از تأکید مقام معظم رهبری بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن این است که حفظ قرآن مقدمه‌ای برای تدبر در قرآن بوده و در یک جامعه قرآنی شهر، اقتصاد، بهداشت، سیاست، فضای جامعه و غیره باید قرآنی باشد.

 

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، اذعان کرد: منظور از حفظ قرآن، حفظ کامل یک سوره نیست بلکه حفظ آیاتی از سوره است که در زندگی روزمره بیشتر با آن سر و کار داریم و به آن نیازمندیم.

 

حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران نیز در این مراسم گفت: این دوره از مسابقات با حضور 450 نفر از نفرات برتر مرحله شهرستانی ادارات استان برگزار می شود.

 

وی با اشاره به اینکه مسابقات قرآن در سازمان اوقاف به شکل شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می‌شود، تصریح کرد: اجرای رهنمودهای رهبری، معرفی الگو قهرمانان قرآنی، ارتقای سطح کیفی و کمی فعالان قرآنی، گسترش فرهنگ حفظ قرآن در جامعه، ایجاد وضعیتی سالم در بین جوانان و نوجوانان به ویژه در امور قرآنی و دینی و تبیین فضای استان به فضای قرآنی از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 84984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha