«جلال الدین سروش» در خصوص لزوم برگزاری کارگاه آموزشی موسیقی به خبرنگار شبستان گفت: موسیقی از غرب به شکل نُت وارد ایران شد و آهنگسازان ایرانی جهت بومی سازی این هنر فرنگی اقدامات و پژوهش هایی انجام دادند که حاصل آن "آفرینش در موسیقی ایرانی" است.
مسئول واحد موسیقی حوزه هنری همدان افزود: آفرینش در موسیقی ایرانی را دارای سه رکن اصلی دانست و افزود: مبنا قرار دادن اصول سنتی، استفاده از قوانین علم آکوستیک و قابلیت و محدودیت های ذاتی در طبیعت انسان سه رکن مهم این مِتُد می باشد.
وی به جایگاه علمی "شریف لطفی" در موسیقی ایران اشاره کرد و گفت: تالیف کتاب"روش نوین مبانی اجرای موسیقیدر سال 1381،نخستین عضو و از بنیانگذاران شورای ارزشیابی هنرمندان ایران، دریافت جایزه لوح زرینو دیپلم افتخار برای موسیقی فیلممادیان، عضویت در هیئت تحریریه و مسئول بخش موسیقی "فصلنامه هنر"، عضویتدر هیئت علمی سمینار «مدیریت و هنر» در حوزه معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را می توان از فعالیت های شریف لطفی نام برد.
سروش مخاطبان این برنامه را موزیسین هایی که دوره عالی موسیقی را طی کرده اند دانست و تصریح کرد: این کارگاه با مشارکت انجمن فیلارمونیک ایران و آموزشگاه موسیقی آهنگ برگزار خواهد شد.
گفتنی است علاقمندان برای ثبت نام در این کارگاه می توانند به حوزه هنری استان همدان(32517290) و آموزشگاه موسیقی آهنگ(32522135) مراجعه نمایند.
همچنین برای شرکت کنندگان در این کارگاه، گواهی شرکت در دوره از سوی حوزه هنری استان همدان صادر خواهد شد.
نظر شما