به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «سعید زرندی» شب گذشته (پنجشنبه 16 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره میزان اشتغال و بیکاری در کشور با بیان اینکه در جهان در کنار دانشگاهها و موسسات، مجموعههایی شکل گرفته اند که مهارت آموز هستند، گفت: دانشگاهها باید نیروهای خبرهای را تربیت کنند که بتوانند به کار مشغول شوند.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حوزههای دانشگاهها و صنعت به طور پراکنده در موضوعات مختلف ورود کردیم، گفت: این در حالی است که در هیچ کدام متمرکز نشدیم و این نبود انطباق همیشه وجود داشته است.
وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات از بین ۱۴۴ کد در حوزه صنعت، ۳۵ کد، بیشترین اثر را در تولیدات، صادرات و کاهش واردات ما دارد، افزود: محصولات شیمیایی، فلزات اساسی، حوزه غذایی و آشامیدنی، وسایل نقلیه موتوری، لاستیک و پلاستیک، تجهیزات پزشکی، نساجی و حوزه ماشین آلات و دستگاهها از جمله آن است.
زرندی با اشاره به اینکه این حوزهها برای کشورمان اولویت بیشتری دارد و این موضوعات به دانشگاهها هم گفته شده است، گفت: باید بر اساس ظرفیتها و مزیتهای نسبی کشورمان، اقدامات انجام شود و دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان بر مبنای آن تمرکز و اقدام کنند.
زرندی با تاکید بر اینکه باید صنعت را به سمت دانش بنیان شدن بیشتر، حرکت و صنایع بزرگ را به سمت استفاده از شرکتهای نوآور و دانش بنیان، سوق دهیم، افزود: در توانمندسازی شرکتهای بزرگ با استفاده از توان استارتاپی در حال فعالیت هستیم و این شرکتها نشان تجاری و قدرت مالی دارند.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در زنجیره تامین شرکتهای بزرگ و جانمایی شرکتهای دانش بنیان در حال اقدام هستیم، گفت: در حوزه نهضت ساخت داخل، شرکتهای دانش بنیان را تشویق کردیم و از آنها حمایت مالی و بیمهای میکنیم./
نظر شما