به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛«محمد قوسی» در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه مراکز نیکوکاری بیشتر در داخل مساجد قرار دارند افزود: هدف از این اقدام این بود که تا مردم بیشتر با این مراکز و کارکرد آنها آشنا شوند لذا در مساجد تعبیه شد تا در بطن جامعه قرار گیرند.
قائم مقام رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان با اشاره به اینکه یکی از مزیتهای خوب وجود این مراکز نیکوکاری یافتن افراد نیازمند در داخل محلات و مساعدت به این خانوادهها است اظهارداشت: درواقع مردم به محله خود کمک میکنند تا خانوادهای نیازمند و درمانده نباشد.
به گفته وی در مجموع استفاده از امکانات و منابع محلی، ترویج و تبلیغ سنت های حسنه اسلامی و جذب کمک های مردمی، تسهیل در ارائه خدمات به خانواده های تحت حمایت و نیازمندان و همچنین ارتباط با خیران و نیکوکاران به منظور جذب مساعدت هایشان و توزیع در همان محل از فعالیت های مراکز نیکوکاری است.
قوسی ضمن بیان اینکه مراکز نیکوکاری سطح استان سمنان در پنج شاخص رتبه اول را کسب کردند، تصریح کرد: مبالغ جمعآوریشده این مراکز در سرفصلهای فرهنگی، اشتغال، مشاوره، کلاسهای قرآنی، تهیه سبد کالا، کمکهزینه جهیزیه و غیره هزینه میشود.
قائم مقام رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان از تعامل سازنده مراکز نیکوکاری با کمیته امداد استان سمنان خبردادوگفت: از مجموع مشارکتهای مردمی به مراکز نیکوکاری، ۱۱میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان در قالب کالا، چهار میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان کمک نقدی بوده است که نیازمندان این استان ۹ میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان در قالب تخفیفهای مراکز تجاری و خدمات رایگان دریافت کردند.
وی با بیان اینکه این مراکز با ترکیبی از معتمدان محلی و افراد دارای دغدغه رفع محرومیت در محلهها، با اولویت هیئت امنای مساجد و نخبگان محلی ایجاد شده است افزود: کمیته امداد برای اینکه بتواند از نقش اجتماعی مساجد به عنوان یک کارکرد بالقوه استفاده کند، مراکز نیکوکاری مسجد محور را در راستای مردمی شدن کمیته امداد ایجاد کرده است.
قوسی با بیان اینکه کمیته امداد تنها تسهیلگر، ناظر و پشتیبان فعالیتهای مراکز نیکوکاری محله محور است خاطرنشان کرد: مراکز نیکوکاری رقیب مراکز خیریه نیستند بلکه این مراکز با همکاری و تعامل با موسسات خیریه منابع خود را در جهت رفع مشکلات جامعه هدف به اشتراک میگذارند.
نظر شما