به گزارش خبرگزاری شبستان، یک جامعه شناس با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه ملی مد و مانتو می گوید: ارایه مد های مانتو و چادر برای جوانان نباید به شکل دستوری باشد چون جامعه نسبت به فعالیتی که دستوری باشد، واکنش منفی نشان می دهد اما اگر نمایندگان و وزیران لباسی جدید را بپوشند دیگر حتی نیازی نیست که برای آن لباس تبلیغ شود. بنابراین ارایه این مدها باید به صورت غیر مستقیم عرضه شود.
دکتر امان الله قرایی مقدم ابراز داشت: برگزاری نمایشگاه های مد در کشور به هر صورت مفید است اما آیا جامعه و به ویژه نسل جوان به دلیل جوی که در کشور وجود دارد از آن استقبال می کند؟ چون در جامعه ترسی وجود دارد که اگر این مد جدید را بپوشم مضحکه مردم می شوم.
این جامعه شناس توضیح داد: من با برگزاری نمایشگاه های مد در کشور موافقم، چون مدگرایی و یا به عبارتی نوجویی، موجب توسعه جامعه می شود و خلاقیت و ابتکار را به دنبال دارد؛ به علاوه این روند ایجاد اشتغال و کار می کند و به لحاظ روحی و روانی موجب شادی جوانان می شود و به نوعی برای جوانان از غذا هم مهمتر است.
وی تاکید کرد: باید جو را برای مد در کشور مساعد کنیم به شکلی که لباس ها بعد از نمایشگاه به سرعت وارد بوتیک ها شوند و اگر دختر جوانی لباس های مد را می پوشند، دیگر زنان سنتی به او خرده نگیرند.
بنابرگزارش ستاد خبری نخستین نمایشگاه ملی مد و مانتو، دکتر قرایی مقدم بیان کرد: باید کسانی که در معرض دید عموم هستند، مانند وزیران و نمایندگان مجلس زن، گویندگان تلویزیون، اساتید و... از این لباس ها استفاده کنند تا جوانان هم از این لباس ها استقبال کنند.
پایان پیام/
نظر شما