محمدحسین یادگاری، رییس جهاد دانشگاهی انجام فعالیت های تبلیغی ترویجی با محور قرآن را از عوامل موثر بر اسلامی سازی محیط های علمی دانشگاهی دانست و به خبرنگار شبستان گفت: البته این مهم نیازمند تداوم حرکات و نیز دربرگیری جمیعت بیشتری از مخاطبان با اتخاذ راهکارهای کاربردی است.
وی محدودیت دربرگیر دایره مخاطبان فعالیت های تبلیغی ترویج را از اشکالات فعالیت های اینچنین خواند و اظهار کرد: باید کوشید با اجرای برنامه های متنوع این دایره را گسترش داد تا مخاطب عام دانشگاهی با این فعالیت ها همراه شود و اینگونه نباشد که تنها عده ای خاص به مشارکت در فعالیت های تبلیغی ترویجی اهتمام داشته باشند.
یادگاری درباره رویکردهای جدید جهاد دانشگاهی برای افزایش کمی و کیفی مخاطبان فعالیت های قرآنی تصریح کرد: برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که عموم فعالان دانشگاهی، اعم از دانشجویان، کارکنان و استادان مشارکت حداکثری در فعالیت های قرآنی همچون حضور در جشنواره ها داشته باشند.
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به سابقه برگزاری جشنواره ملی قرآن دانشجویان توسط این جهاد در طول 24 دوره بیان کرد: پس از تصمیم گیری مبنی بر برگزاری ادواری این جشنواره به میزبانی نهادهای مختلف دانشگاهی، جهاد تجارب خود را در اختیار وزارتخانه های بهداشت و علوم برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی تر این جشنواره قرار داده است.
وی با بیان این مطلب که جهاد دانشگاهی فعالیت های قرآتنی را در عرصه های آموزشی، پژوهشی و تبلیغی ترویجی دنبال می کند، یادآور شد: راه اندازی پزوهشکده های میان رشته ای توسط جهاد با جدیت دنبال می شود.
شایان ذکر است، بیست وششمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان کشور از دوم تا چهارم آذرماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما