به گزارش خبرگزاری شبستان، مرکز آمار اعلام کرد: نرخ تورم تولیدکننده (شاخص بهای تولیدکننده) از جمله شاخصهای قیمتی است که در بررسی روند سطح قیمتها بررسی میشود و یکی از معیارهایی است که برای سنجش عملکرد اقتصادی، از سطح عمومی قیمتها محاسبه و منتشر میشود. این شاخص، قیمت کالاها در کارخانه و مبدا تولید را در نظر میگیرد و با بررسی این شاخص میتوان از سطح تغییر قیمتها در بازار کالا و خدمات مصرفی یا تورم مطلع شد.
نرخ تورم تولید مرغداریهای صنعتی
نرخ تورم تولید محصولات مرغداریهای صنعتی در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به ۵۹.۶ درصد رسید که نسبت به مدت مشابه بهار ۹۸ کاهش ۰.۹ درصدی داشته است.
نرخ تورم بخش مرغداریهای صنعتی در تابستان امسال نسبت به بهار به ۱۱.۹ درصد رسید و میتوان گفت که ۳۰.۸ درصد رشد یافته است.
نرخ تورم تولید مرغداریهای صنعتی در تابسان ۱۳۹۸ به ۳۷.۲ درصد رسید و بررسی جداول آماری نشان میدهد که نسبت به تابستان سال گذشته ۱۹.۱ درصد کم شده است. یعنی میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید اقلام خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به تابستان ١٣٩٧، حدود ٣٧.٢ درصد افزایش دارد.
نرخ تورم تولید محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۵۹.۶ درصد رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۹ درصد کاهش یافته است.
نرخ تورم تولید گاوداریهای صنعتی
نرخ تورم تولیدکنند بخش گاودارهای صنعتی در تابستان امسال نسبت به بهار به ٢ درصد رسید که در مقایسه با مدت مشابه فصل گذشته، ۲.۵ درصد کاهش دارد.
نرخ تورم تولید گاودارهای صنعتی در تابستان امسال نسبت به تابستان ۱۳۹۷ (تورم نقطه به نقطه) ۵۳.۹ درصد شد که نسبت به مدت مشابه فصل گذشته ۴.۳۶ درصد کم شده است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداری های صنعتی به ازای تولید اقلام خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٧، معادل ۵۳.۹ درصد افزایش دارد.
نرخ تورم تولیدکننده محصولات گاودارهای صنعتی در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۷۲.۵ درصد رسید که نسبت به مدت مشابه فصل گذشته ۱.۴ درصد افزایش یافته است./
نظر شما