به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی وافی، دبیر ستاد تجلیل از خادمان فرهنگ عاشورایی در دومین همایش سراسری آیین دلبری که با حضور جمعی از پیرغلامان حضرت سیدالشهدا(ع)، مداحان اهل بیت(ع)، شعرای شعر آیینی و مسئولان استانی در سالن همایش های مدرسه امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: اولین همایش آیین دلبری سال گذشته با یاد و بزرگداشت مرحوم حاج ملا حسین مولوی برگزار شد که در آن پنج نفر از خادمان عاشورایی تجلیل شدند.
وی با اشاره به این که از سال گذشته محور دومین همایش سراسری آیین دلبری را بزرگداشت مرحوم کوثری در نظر گرفتیم، بیان داشت: مردم سال هاست که با نغمه ها و روضه های مرحوم کوثری آشنا هستند امیدواریم بتوانیم شخصیت ایشان را به خوبی تبیین کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین وافی با بیان اینکه از نماد و نشان ستاد تجلیل از فرهنگ عاشورایی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی بود رونمایی شده است، خاطرنشان کرد: با طرح اهداف و برنامه های ستاد تجلیل در شورای فرهنگ عمومی استان امیدواریم این ستاد هویت مستقل خود را پیدا کند.
در ادامه این همایش حجت الاسلام والمسلمین چهل اخترانی از وابستگان مرحوم کوثری و فعال عرصه فرهنگ عاشورایی نیز به ایراد سخن پرداخت و گفت: مرحوم کوثری از نوجوانی منبر می رفت و بارها مورد تحسین بزرگانی همچون مرحوم آیت الله فلسفی و آیت الله بروجردی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه مرحوم کوثری روضه خوان بیت امام(ره) بودند، ابراز داشت: تنها خواسته ایشان بعد از 50 سال عرض ادب در محضر اهل بیت(ع) این بود که هرگاه مردم این جمله آغازین مداحی ایشان که می گفتند«السلام علیک یا رحمة الله الواسعة و یا باب نجاة الاُمة» را می شنوند اشک از چشمانشان جاری شود.
در پایان این همایش نیز از هشت نفر از پیرغلامان اهل بیت(ع) و خادمان حسینی تجلیل به عمل آمد.
محمد آزادگان به عنوان شاعر اشعار و نوحه های انقلابی از استان قم، علی خورشیدی به عنوان سه دهه مناجات خوانی در مسجد جمکران، مریم آبادی به عنوان طراح و تولید کننده تزیینات، کتیبه ها و پرچم های عزاداری از یزد، وحید ملتجی جهت ابداع شیوه های نوین در جذب جوانان از اصفهان، حمید گروگان به عنوان نویسنده مقتل تشنه لبان برای نوجوانان از تهران، فخر روحانی به عنوان فعال عاشورا پژوه در عرصه بین الملل، سیدرضا موید خراسانی به عنوان شاعر آیینی پیشکسوت کشور و محقق ارجمند آیت الله عندلیب همدانی جهت تدوین و تالیف کتاب شرح زندگانی حضرت سیدالشهدا و شخصیت شناسی عاشورا با عنوان مقتل ثارالله از تجلیل شدگان این همایش بودند.
گفتنی است، این همایش به همت ستاد تجلیل از خادمان فرهنگ عاشورایی و با همکاری استانداری، شهرداری قم، اداره کل تبلیغات اسلامی، موسسه خیمه، شورای هیات های مذهبی، اوقاف و تمور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما