دفتر ادبیات و هنر مقاومت در آستانه 24 سالگی

همزمان با آغاز اولین روز از آذر 90، دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری در آستانه بیست و چهارمین سال تاسیس ویژه نامه‌ای درباره فعالیت‌های خود منتشر می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری می‌رود که بیست و چهار سالگلی اش را جشن بگیرد. بیست و چهار سالی که حاصلش تولید و انتشار 600 عنوان کتاب در زمینه ادبیات دفاع مقدس بوده است.

 

تاسیس دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری با هدف تدوین و ثبت خاطرات رزمندگان و وقایع جبهه و جنگ بود تا مانع از یاد رفتن آن خاطرات شود و همچنین فرصتی فراهم آورد که آن وفاداری‌ها همواره نمایان مانده و کارکردهایشان به جامعه معرفی شود.

 

ششصدمین عنوان کتاب دفتر ادبیات و هنر مقاومت کتاب خاطرات نورالدین عافی با عنوان «نورالدین پسر ایران» است.

 

این کتاب به خاطرات سیدنورالدین عافی از اهالی روستای خنجان در حوالی تبریز می‌پردازد که سال 1359 در سن 15 سالگی وارد جبهه‌های جنگ شده و حضور در گردان‌های خط شکن لشکر عاشورا را به عنوان نیروی آزاد، غواص و فرمانده دسته، تجربه کرده و بارها مجروح شده است. خاطرات این رزمنده اولین بار سال 73، توسط موسی غیور طی 40 ساعت مصاحبه ضبط و از سال 83 پیاده‌سازی شد. تنظیم مصاحبه‌ها توسط معصومه سپهری در حال انجام است.

 

دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری گرچه در ابتدای راه با همت بهبودی و سرهنگی و در فضایی کوچک و با امکانات کم در حیاط حوزه هنری راه‌اندازی شد، ولی در ادامه راه افرادی چون احمد دهقان، محمدحسین جعفریان، محسن مطلق، حسین بهزاد، سعید تاجیک، حجت ایروانی، مجید قیصری، حمید داوودآبادی، رحیم مخدومی، احمد کاوری و ... بدان‌ها پیوستند تا امروز که این دفتر یک تشکل بزرگ و با فعالیت‌های گسترده است.

 

بنا بر گزارش پایگاه خبری سوره مهر بسیاری از آثار دفتر، سال‌ها با اقبال عمومی و نشر مجدد روبه‌رو بوده و از محافل، جشنواره‌ها و مراسم گوناگون، نشان‌ها و تقدیرنامه‌های مختلف دریافت کرده است. نگاه دفتر از ابتدا به مقوله جنگ و ادبیات آن تخصصی بوده است که نمود عینی این امر، تفکیک موضوعی کتاب‌های آن از آغاز انتشار است.

 

گفتنی است، در آستانه آغاز بیست و چهارمین سال تاسیس این دفتر، روابط عمومی انتشارات سوره مهر در نظر دارد ویژه نامه ای درباره عملکرد آن منتشر کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 85458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha