به گزارش خبرنگار شبستان، حسین فتاحی، نویسنده- در گفتوگو با ستاد خبری چهارمین جایزه داستان کوتاه دفاع مقدس (یوسف) با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار دفاع مقدس اظهار داشت: به طور کلی ادبیات یک رشد طبیعی و اندامواره دارد و همین خصلت و خصوصیت مانع ایستایی و رکود آن میشود. ادبیات دفاع مقدس هم از این قاعده کلی برکنار نیست و من پویایی آن را لمس میکنم.
وی رماننویسی معاصر را به لحاظ کیفیت ادبی قانع کنندهتر از داستانهای کوتاه دانست و تصریح کرد: هم در میان نویسندگان روشنفکر پیش از انقلاب و هم در میان نویسندگان پس از انقلاب رشد کیفی رمان را به روشنی میتوان ملاحظه کرد.
وی برگزاری جشنواره داستان کوتاه دفاع مقدس (جایزه ادبی یوسف) را در شرایط فعلی بسیار امیدبخش و اثرگذار توصیف کرد و گفت: خوشبختانه این جایزه تاکنون نقش موثری در الگوسازی برای جوانان بر عهده داشته و کارکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشته است.
نویسنده «پری گمشده نخلستان» در ادامه با اشاره به اهمیت ارزش مادی جوایز بیان داشت: باید توجه داشت که وجه مادی جوایز با وجود تمام اهمیتی که دارند در مرتبه دوم قرار میگیرد و چه بسا توصیه یا پیشنهاد عالم یا ادیبی برای نویسندگان، قابل قیاس با وجه مادی جوایز نباشد.
فتاحی در پایان خاطرنشان کرد: جایزه یوسف علاوه بر آنکه فضای مناسبی برای بررسی کارهای نویسندگان فراهم میکند به مخاطبان عادی نیز این امکان را میدهد که از فرصت و فراغت خود بهره بیشتری ببرند و به مطالعه آثار شاخص بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما