به گزارش خبرنگار شبستان، سردار سرتیپ حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه در مراسم گرامیداشت شهدای غدیر که با حضور رییس مجلس شورای اسلامی و جمعی از نمایندگان در تالار آفتاب و پس از جلسه علنی امروز سهشنبه یک آذر برگزار شد، گفت: ملت ایران همواره جاودانه، عزیز و آزاد خواهند ماند و روح بلند این شهیدان در امتداد قافله شهدای پس از انقلاب نشان میدهد که در ایران عزیزمان حیات، زندگی و سرافرازی جاری است.
وی اظهار کرد: ما با نام جدیدی در عرصه بازدارندگی و ایستادگی آشنا شدیم و سردار حسن تهرانیمقدم برای ملت ایران نام جدیدی است.
سلامی با بیان اینکه تهرانیمقدم از شخصیتهای ممتاز 30 سال اخیر کشور بوده است، بیان کرد: مقدم به اسطوره تاریخساز و کمنظیر مبدل شد و نقش او در اقتدار حقیقی و قدرت بازدارندگی کشور و عرصه موشک و توپخانه نقشی ماندگار بود که درخور تجلیل و تکریم است.
وی ادامه داد: سردار مقدم محور اصلی بنیانگذاری قدرت موشکی در سپاه بود و ذهنی خلاق و مبتکر داشت و در مرز ناممکنها همواره حرکت میکرد.
جانشین فرمانده سپاه تصریح کرد: سردار مقدم از وقتی که در نیروی هوایی سپاه مسئولیت سازمان تحقیقات جهاد خودکفایی سپاه را عهدهدار شد با وی آشنا شدند و کمتر کسی را دیدم که همانند وی دستیابی به چنین افقهای فکریای را داشته باشد.
وی اضافه کرد: وی در اندیشه این بود که چگونه میتوان ناوهای متحرک دشمن را با موشکهای بالستیک هدف قرار داد و این ایده در ابتدا شبیه به رویای دستنیافتنی بود و این ایده هنوز در ذهن قدرتمندترین ذهنهای فناورانه جهان رسوخ پیدا نکرده است.
سردار کلامی گفت: اما سردار مقدم با چند سال فعالیت در این زمینه و با همراهی و همکاری مردانی که از جنس خود بود این ایده را به مرحله آزمایش رساند و گرچه در آزمونها ناکامیهای زیادی داشت ولی این ناکامیها را به فرصت تبدیل کرد.
وی گفت: پروژه حسن به قدری شکست خورد تا روزی که موشک بالستیک هدف خود را با دقت 100 درصد مورد هدف قرار داد و این نشان داد اهداف دستنیافتنی با قدرت ایمان قابل دستیابی است.
سردار سلامی تصریح کرد: وقتی پروژه حسن پیروز شد غرور او را نگرفت بلکه او دو رکعت نماز شکر به جا آورد.
جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه نوینترین فناوریهای دفاعی کشور امروز از حد شمارش خارج است، گفت: خودکفایی دفاعی که حسن ایجاد کرد امروز تکثیر یافته است و این مسیر همچنان در حال ادامه یافتن است.
وی تصریح کرد: قطعا ما در دستاوردهای گذشته نمیمانیم و امروز دستاوردهای جدیدتری به دست میآوریم اما صلاح نمیدانیم آنان را انتشار دهیم.
پایان پیام/
نظر شما