به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سرهنگ «محمدمهدی اقبال پور» امروز (۳۰ آبان ماه) در نشست خبری هفته گرامیداشت بسیج با تأکید براینکه گسترش و رونق فعالیت جهادی تنها راه برونرفت از مشکلات است، اظهار کرد: بسیج سازندگی در دو دهه اخیر در ۵ عرصه وارد میدان عمل شده و تلاش دارد فقر و محرومیت را از چهره کشور رفع کند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا بابیان اینکه بسیج سازندگی در کنار دیگر دستگاهها اصرار دارد به پروژهها شتاب بدهد، گفت: متأسفانه جامعه ما از نگاه منفی و برجسته کردن مشکلات رنج میبرد. برخی مشکلات را بهشدت بزرگ میکنند. باید داشتههای کشور را منصفانه بازگو کنیم.
وی به فعالیت ۸۰۰ گروه جهادی در قالب ۲۲ عنوان تخصصی داستان اشاره کرد و افزود: هشت هزار نفر عضو این گروههای جهادی با حضور در مناطق محروم و روستاها با مشارکت مردم و نهادهای حمایتی و دستگاهها پیگیر محرومیتزدایی هستند.
اقبال پور با اعلام اینکه در بخش راههای روستایی و بین مزارع، ساخت پل، سردهانه ها، ابنیه ها و... بهصورت جدی ورود پیدا کردیم، گفت: به همت بسیج سازندگی در سالهای اخیر 150 کیلومتر راه بهسازی، بازسازی و به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی مازندران در حوزه آبرسانی به روستاها پیشقدم هستیم، افزود: بسیج سازندگی استان امسال هزار و 800 پروژه متعهد شده است که پیشبینی میشود تا پایان سال به ۲ هزار پروژه برسد.
وی با اعلام اینکه در هفته بسیج 410 پروژه محرومیتزدایی به بهرهبرداری میرسد، گفت: طی این هفته این پروژهها در سطح استان به بهرهبرداری میرسد.
اقبال پور به بهرهبرداری 88 پروژه مسکن سیلزدگان اشاره و تصریح کرد: پروژههای متعهد شده توسط بسیج سازندگی در مناطق سیلزده استان تا پایان هفته بسیج به اتمام میرسد.
وی از برگزاری همایش تجلیل از جهادگران، کارآفرینان و خیرین در هفته بسیج خبر داد و اظهار کرد: تاکنون ۱۸۰ میلیارد تومان وام اشتغال خانگی و خرد در حوزه دام، طیور، دام سبک و سنگین، صنایعدستی، گلخانه و... به متقاضیان پرداختشده است.
اقبال پور بابیان اینکه از شرق تا غرب مازندران این آمادگی وجود دارد تا در ۱۲ مترمربع شغل ایجاد شود، یادآور شد: دهکده اقتصاد مقاومتی سمسکنده هفته بسیج به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی بابیان اینکه با توجه به مشکلات اقتصادی باید قوانین برای اشتغالزایی و کارآفرینی به نفع مردم تلطیف شود، گفت: متأسفانه در کشور بعضی از درخواستها تا ۸ سال بین ادارات دستبهدست میشود و سرمایهگذار با مشکلات متعددی مواجه میشود.
اقبال پور با اشاره به اینکه در حوزه ساخت سالنهای ورزشی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان مازندران حدود ۱۵۰ سالن به مساحت ۱۰۰ هزار مترمربع در استان احداثشده است، گفت: شنبه (2 آذرماه) ورزشگاه شهید متقی ساری با حضور استاندار مازندران گلنگزنی میشود. تمامی محوطه این ورزشگاه به جزء زمین چمن، تخریب و مجدداً احداث میشود.
وی از احداث دو سالن ورزشی در شهرستانهای جویبار و بابل خبر داد و اظهار کرد: پروژههای بسیج سازندگی بر اساس بوم مازندران ایجاد میشود.
اقبال پور با اعلام اینکه ارسال ۸۵ تاکنون ۳ هزار و ۳۳۲ پروژه خرد و بزرگ با هزینه ۲۵۰ میلیارد تومان به همت بسیج سازندگی سپاه کربلا در استان ایجاد و به بهرهبرداری رسید، بیان کرد: فرهنگ کار و تلاش در کشور کمرنگ شده و باید بازسازی شود. در حوزه آموزش و قوانین کار شود؛ تا پیروز جنگ اقتصادی باشیم.
وی با تأکید براینکه تلاش داریم روستاهای استان بهصورت مولد باقی بمانند که این مهم مستلزم راه، آب، برخورداری از رفاه نسبی و آموزش است، گفت: هزار نقطه در استان برای ایجاد مشاغل و مشاغل خرد شناسایی شد. گروههای جهادی در این نقاط بهصورت متوازن آموزش میدهند و با مشارکت مردم و دیگر دستگاهها برای افراد جویای کار، شغل ایجاد خواهد شد.
اقبال پور به فعالیت ۷۰۰ صندوق اشتغالزا در استان اشاره کرد و از خیرین خواست پایکار بیایند و بخشی از دارایی خود را نذر مشاغل کنند تا برای متقاضیان جویای کار شغل ایجاد شود.
نظر شما