به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمود داوود آبادی» امروز(سهشنبه 5آبان) در نشست خبری تشریح برنامههای قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان قم باگرامیداشت چهلمین سالگرد تشکیل ارتش بیست میلیونی بسیج به فرمان حضرت امام(ره)، گفت: برای فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی 5 حوزه فعالیت پیش بینی شده است، که شامل حوزه های فرهنگی و اجتماعی، تعلیم و تربیت، بهداشت و درمان، اشتغال، عمران و زیرساخت می شود.
جانشین فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قم ادامه داد: ۱۵۹۸ دهستان محروم با ۳۸۵۰ روستا و جمعیت ۹۸۵ هزار نفر با ضریب محرومیت ۶ تا ۹ در کشور داریم که فرمانده سپاه کل کشور، پیشنهاد تشکیل قرارگاه پیشرفت و آبادانی را در راستای مطالبات مقام معظم رهبری مطرح کردند تا بر اساس الگوی اسلامی - ایرانی محرومیت از دهستانها رفع شود..
وی با بیان اینکه با توجه به محرومیت بیشتر دهستان قنوات و قمرود، قرارگاه پیشرفت و آبادانی قم در اواخر سال ۹۵ این منطقه را منطقه هدف قرار داد گفت: طلبههای بسیجی به عنوان امام روستا در منطقه هدف نزدیک به ۲ سال و ۶ ماه است که مستقر شدهاند؛ سال اول را به مطالعه و شناخت کامل منطقه هدف در ۵ حوزه فعالیت ذکر شده، از طریق زندگی یکساله توسط طلبههای جهادی همراه با هسته جهادی گذراندیم.
داوود آبادی با بیان اینکه بعد از شناخت فرصتها و تهدیدات و نقاط ضعف و قوت کامل دهستان، دغدغه مردم را یافتیم و متناسب با سبک زندگی ایرانی - اسلامی وضعیت مطلوبی را ترسیم کردیم گفت: 95 درصد جمعیت استان شهر نشین و 5 درصد روستا نشین هستند. 110 روستای دارای سکنه منطقه قمرود نیز به 43 روستا کاهش یافته است.
جانشین فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قم تصریح کرد:تحکیم بنیان خانواده، کاهش مهاجرت روستایی به شهر، افزایش تعلقخاطر نسبت به زندگی در روستا، ازجمله فعالیت فرهنگی ترسیمشده قرارگاه پیشرفت و آبادانی قم است.
وی با اشاره به اینکه افزایش اشتغال پایدار در روستا، ارتقای سطح درآمد و معیشت مردم از فعالیتهای حوزه اشتغال است، گفت: ۱۰۳ هزار و ۲۲۹ روستا در کشور داریم و ۴۰ هزار و ۹۴۵ روستا خالی از سکنه است؛ ۲ هزار و ۱۱۶ پروژه قرارگاه پیشرفت و آبادانی در کشور اجراشده و ۵۲۷ میلیارد تومان پول نیاز بود که قرارگاه محرومیتزدایی کشور ۵۰ درصد آن را تأمین کرده و بقیه مبلغ توسط همافزایی دستگاههای مربوطه تأمین میشود.
داوود آبادی افزود: مشغول ساخت ۷۰ واحد مسکونی برای مردم سیلزده ابراهیمآباد و زوران تل از توابع معمولان هستیم و اعتبار ۳۵ واحد از طریق حرم مطهر حضرت معصومه(س) تأمینشده و ۳۵ واحد توسط ستاد مردمی کمک به سیلزدگان و سپاه علی بن ابیطالب(ع) تأمین شده است.
وی با اشاره به اینکه 13 روستای حاشیه اتوبان قم – تهران هنوز آب آشامیدنی ندارد و آبرسانی به این روستاها به وسیله تانکر انجام می شود، گفت: اگر حق آبه روستاهای منطقه تامین شود بسیاری از مشکلاتی که در این بخش ها با آن روبه رو هستیم برطرف می شود.
نظر شما