۱۳ روستای قم آب شرب ندارد

داوودآبادی گفت: ۱۳ روستای حاشیه اتوبان قم – تهران هنوز آب آشامیدنی ندارد و آبرسانی به این روستاها به وسیله تانکر انجام می شود .

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمود داوود آبادی» امروز(سه‌شنبه 5آبان) در نشست خبری تشریح برنامه‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان قم باگرامیداشت چهلمین سالگرد تشکیل ارتش بیست میلیونی بسیج به فرمان حضرت امام(ره)، گفت: برای فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی 5 حوزه فعالیت پیش بینی شده است، که شامل حوزه های فرهنگی و اجتماعی، تعلیم و تربیت، بهداشت و درمان، اشتغال، عمران و زیرساخت می شود.

 

جانشین  فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قم ادامه داد: ۱۵۹۸  دهستان محروم با ۳۸۵۰ روستا و جمعیت ۹۸۵ هزار نفر با ضریب محرومیت ۶ تا ۹ در کشور داریم که فرمانده سپاه کل کشور، پیشنهاد تشکیل قرارگاه پیشرفت و آبادانی را در راستای مطالبات مقام معظم رهبری مطرح کردند تا بر اساس الگوی اسلامی - ایرانی محرومیت از دهستان‌ها رفع شود..

 

وی با بیان اینکه با توجه به محرومیت بیشتر دهستان قنوات و قمرود، قرارگاه پیشرفت و آبادانی قم در اواخر سال ۹۵ این منطقه را منطقه هدف قرار داد گفت: طلبه‌های بسیجی به عنوان امام روستا  در منطقه هدف نزدیک به ۲ سال و ۶ ماه است که مستقر شده‌اند؛ سال اول را به مطالعه و شناخت کامل منطقه هدف در ۵ حوزه فعالیت ذکر شده، از طریق زندگی یک‌ساله توسط طلبه‌های جهادی همراه با هسته جهادی گذراندیم.

 

داوود آبادی با بیان اینکه بعد از شناخت فرصت‌ها و تهدیدات و نقاط ضعف و قوت کامل دهستان، دغدغه مردم را یافتیم و متناسب با سبک زندگی ایرانی - اسلامی وضعیت مطلوبی را ترسیم کردیم گفت: 95 درصد جمعیت استان شهر نشین و 5 درصد روستا نشین هستند. 110 روستای دارای سکنه منطقه قمرود  نیز به 43 روستا کاهش یافته است.

 

جانشین فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قم  تصریح کرد:تحکیم بنیان خانواده، کاهش مهاجرت روستایی به شهر، افزایش تعلق‌خاطر نسبت به زندگی در روستا، ازجمله فعالیت فرهنگی ترسیم‌شده قرارگاه پیشرفت و آبادانی قم است.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش اشتغال پایدار در روستا، ارتقای سطح درآمد و معیشت مردم از فعالیت‌های حوزه اشتغال است، گفت:  ۱۰۳ هزار و ۲۲۹ روستا در کشور داریم و ۴۰ هزار و ۹۴۵ روستا خالی از سکنه است؛ ۲ هزار و ۱۱۶ پروژه قرارگاه پیشرفت و آبادانی در کشور اجراشده و ۵۲۷ میلیارد تومان پول نیاز بود که قرارگاه محرومیت‌زدایی کشور ۵۰ درصد آن را تأمین کرده و بقیه مبلغ توسط هم‌افزایی دستگاه‌های مربوطه تأمین می‌شود.

 

داوود آبادی افزود: مشغول ساخت ۷۰ واحد مسکونی برای مردم سیل‌زده ابراهیم‌آباد و زوران تل از توابع معمولان هستیم و اعتبار ۳۵ واحد از طریق حرم مطهر حضرت معصومه(س) تأمین‌شده و ۳۵ واحد توسط ستاد مردمی کمک به سیل‌زدگان و سپاه علی بن ابی‌طالب(ع) تأمین‌ شده است.

 

وی با اشاره به اینکه 13 روستای حاشیه اتوبان قم – تهران هنوز آب آشامیدنی ندارد و آبرسانی به این روستاها به وسیله تانکر انجام می شود، گفت: اگر حق آبه روستاهای منطقه تامین شود بسیاری از مشکلاتی که در این بخش ها با آن روبه رو هستیم برطرف می شود.

 

کد خبر 860004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha