«عزیز حبیبی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل گفت: مراحل پژوهشی نانو کامپوزیت های نوین پایه نیترید تیتانیم توسط پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی به اتمام رسید.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: این پژوهش به همت مهدی شاهدی اصل عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه محقق اردبیلی به همراه سید علی دلبری و بهزاد نایبی از پژوهشگران مدعو این دانشگاه با همکاری احسان غسالی از پژوهشگاه مواد و انرژی و دکترمحمدرضا شکوهی مهر از دانشگاه ملی سئول کره جنوبی به پایان رسید.
وی با اشاره به اینکه این پژوهش منجر به ساخت نانو کامپوزیت های نوین پایه نیترید تیتانیم تقویت شده با نانولوله کربنی و کاربید سیلیسیم شد، افزود: این مواد خواص ویژه ای همچون سختی بالا، ضریب اصطکاک پایین، نقطه ذوب بالا، پایداری گرمایی عالی و مقاومت به فرسایش و خوردگی خوبی دارد.
حبیبی اظهار داشت: این ماده سرامیکی در ساخت سرمت ها، پوششهای تزیینی، کاتالیستهای دما بالا و روکشهای ضد سایش ابزارآلات برشکاری کاربرد دارد.
این مقام مسئول بیان کرد: فرآیند تولید به روش تفجوشی پلاسمای جرقه ای در دمای 1900 درجه سانتی گراد به مدت زمان 7 دقیقه با اعمال فشار 40 مگاپاسکال در اتمسفر خلا انجام گرفت.
حبیبی یادآور شد: یافته های این پژوهش در جلد چهل و پنجم مجله معتبر Ceramics International با ضریب تاثیر 3.45 در سال 2019 میلادی به چاپ رسید.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: به گزارش پایگاه استنادی Web of Science این طرح پژوهشی ارزشمند به عنوان مقاله پراستناد (Highly-Cited) در سال 2019 معرفی شده است.
نظر شما