«مسعود نشان» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، در خصوص زیرساختهای شهری برای تسهیل دسترسی معلولین به اماکن عمومی یا کلیه امکانات شهری، گفت: با توجه به اینکه دبیرخانه ستاد هماهنگی مناسبسازی پنج سال قبل در سازمان بهزیستی کشور و همزمان با آن در سراسر کشور راهاندازی شد، ماهیانه جلساتی را برگزار و در هر جلسه یک یا دو مصوبه ارائه و فعالیتهای بسیار خوبی انجامگرفته است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان یزد اضافه کرد: دستگاههای اداری و حداقل 50 دستگاه که در جشنواره شهید رجایی عملکردشان ارزیابی میشود، مکلف شدند که در دستگاههای خود و واحدهای تابعه نسبت به مناسبسازی برای دسترسی معلولین اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی ناظر بر فعالیت دیگر دستگاههای در خصوص فعالیت برای معلولین است، اضافه کرد: سازمان بهزیستی استان یزد در ارزیابی سالهای گذشته موفق به کسب رتبههای اول تا سوم کشوری شده است.
این مسئول عنوان کرد: حتی باوجوداینکه رتبههای بسیار خوبی را در سطح کشور بهواسطه عملکرد به بهزیستی یزد اختصاصیافته، اما 53 درصد از زیرساختهای شهری مناسبسازی شده است.
نشان اضافه کرد: شورای شهر یزد برای اولین بار اعتبار خوبی را برای مناسبسازی شهر یزد اختصاص داد و در راستای همین مسئله، جشنواره گردشگری برگزار میشود.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان یزد برگزاری جشنواره گردشگری معلولین را یک خود امتحانی و تکلیف خودخواستهای بود که برای اولین بار میزبان معلولین از نوع شدیدترین که ضایع نخایی باشد، گفت: بر اساس همین مسئله، اگر شهر برای تردد معلولین ضایع نخاعی آماده شود، دیگر معلولین نیز میتوانند از امکانات بهخوبی بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه در خصوص مشکلات معلولین، دبیرخانه ستاد هماهنگسازی از مدتی قبل سامانه پیامکی به نام "معبر "راهاندازی کرد، اظهار داشت: هریک از معلولین در مسیر زندگیشان در دسترسیها به خدماتی که دارند مشکلی را در فضاهای شهری میبینند به شماره 30000123 پیامک میفرستند و پسازآن اقدام مناسبسازی در هر استان دنبال میشود.
این مسئول به اثرات مثبت برگزاری جشنوارههای مرتبط با معلولین در روحیه آنها اشاره کرد و گفت: معلولین با توجه به اینکه نسبت به دیگران کمتر در جامعه حضور دارند برای روحیه، رفاه و رشدشان تسهیل دسترسی لازم است.
نظر شما