چکاوک تجربه ای جدید از وسایل بومی است

امیر دریادار خانزادی از هواپیمای فوق سبک اطلاعاتی - آموزشی چکاوک به عنوان تجریه ای جدید از وسایل بومی نام برد و گفت: تمام کسانی که مسئولیت پروازی در هوادریا دارند با هواپیماهای چکاوک پرواز کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، امیردریادار « حسین خانزادی » در مراسم الحاق سه فروند هواپیمایی اطلاعاتی - آموزشی چکاوک به هوادریای نداجا ضمن تبریک هفتم آذر، اظهار کرد: معتقدم که بزرگداشت روز نیروی دریایی نباید به یک روز محدود شود بلکه هفته ای باید به نام نیروی دریایی نامگذاری شود.

 

وی همچنین به نقش آفرینی نیروی دریایی به ویژه هوادریا در دوران دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: هوادریای نداجا نقش بزرگ و ارزشمندی در دوران دفاع مقدس ایفا کرد که آزادسازی خرمشهر، شکست حصر آبادان و عملیات مروارید شاخص ترین آنهاست.

 

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دیدار فرماندهان نیروی دریایی با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: روز یکشنبه هفته جاری افتخار شرفیابی به محضر فرمانده کل قوا نصیبمان شد.

 

وی در رابطه با فلسفه این دیدارها، عنوان کرد: برنامه بسیار خوبی است که سالی یکبار فرصتی را پیش می آورد تا منتخبی از کارکنان نیروی دریایی ارتش به محضر رهبر معظم انقلاب شرفیاب شوند و از رهنمودها و تدابیر معظم له استفاده کنند که خودش موتور محرکی برای بازه یک ساله نداجاست.

 

امیر دریادار خانزادی با اشاره به دیدار فرمانده کل ارتش با رهبری و ابراز رضایت ایشان از نیروی دریایی ارتش، تصریح کرد: این افتخار بزرگی برای نیروی دریایی جوان است که در مسیری حرکت می کند که نهایت آن ساخت تمدن ایرانی اسلامی جدید است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه این امید، نشاط و سرزندگی که در چهره کارکنان و پرسنل نیروهای هوادریا قابل مشاهد است، افزود: این نشاط و سرزندگی هوادریا را به سمت قله های افتخاری سوق خواهد داد که مورد انتظار است و همراه مقام معظم رهبری به آنها تاکید کرده اند.

 

فرمانده نداجا در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین مقوله امنیت و اهمیت آن پرداخت و گفت: وقتی صحبت از امنیت می کنیم امنیت تکلیفی است که به عهده دولت ها است و دولت ها برای اینکه امنیت را در کشورها برقرار کنند مجموعه ای تحت عنوان نیروهای مسلح را پای کار می آورند که امنیت را برای جنبه های مختلف فعالیت های کشور فراهم کنند.

 

وی افزود: مقام معظم رهبری روز یکشنبه در دیدار با منتخبین نیروی دریایی بر امنیت به عنوان یک ارزش که بستری برای همه فعالیت های دیگر جامعه است تاکید فراوانی داشتند.

 

خانزادی تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش به عنوان بخشی از نیروهای مسلح باید همواره یادآور باشیم، لباسی که بر تن کرده ایم چه مسئولیت ها و تکالیفی را به ما به دنبال دارد و در برابر چه موضوعاتی تکلیف داریم و چه آرمان هایی را باید دنبال کنیم.

 

وی گفت: این نیرو باید با نگاه به آرمان های انقلاب اسلامی و مسیر روشنی که شهدای انقلاب و دفاع مقدس در آن گام نهادند حرکت کند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه بیان کرد: زمانی که صحبت از نیروی دریایی می شود و ابعاد مختلف رزم در آن پدیدار می شود هوادریا به عنوان یکی از بخش هایی که هم فناوری و هم تجهیزات در آن بالا است، بسیار موضوع مهم است

 

وی با اشاره به اینکه هوادریا در سال های پیش از انقلاب از هواپیماهای سبک برای انجام ماموریت های مختلف برخوردار بود، اذعان کرد: اما پس از پیروزی انقلاب و مشکلات گلوگاهی این هواپیماها به تدریج از مسیر عملیاتی خارج شدند و امروز شاید مقدار اندکی از قطعات آنها در مجموعه هوادریا باقیمانده باشد.

 

دریادار خانزادی تصریح کرد: این موضوع موجب بوجود آمدن خلاء بزرگی شد که اگر به آن پوشش داده نمی شد آسیب های جدی هم در موضوع الزامات پروازی و مسائل ایمنی به دنبال می آورد.

 

وی به چگونگی رفع این خلاء پرداخت و بیان کرد: دو سال پیش در بازدید از دانشگاه نیروی دریایی سپاه در شمال کشور، برای نخستین بار با هواپیمای فوق سبک چکاوک آشنا شدیم و بنا شد از این ظرفیت استفاده کنیم.

 

فرمانده نداجا گفت: امروز اگر این هواپیماها در مجموعه هوادریا به کار گرفته می شود، اراده ارزشمندی از مجموعه کارکنان نیروهای دریایی و هوادریا پای کار آمده اند و امروز شاهد بهره گیری از ظرفیت های هواپیماهای چکاوک ساخت داخل هستیم.

 

وی با تاکید بر اینکه تمام کسانی که مسئولیت پروازی در هوادریا دارند با هواپیماهای چکاوک پرواز کنند، افزود: تجربه جدیدی از وسایل بومی است که در هوادریا شکل می گیرد.

 

خانزادی ادامه داد: هوادریا به لحاظ نگهداری و تعمیرات باتجربه عمل کرده است و قدمت زیادی در زمینه نگهداری و تعمیر تجهیزات پیچیده مانند بالگردهای ضد زیردریایی، آر اچ و هواپیماها و هواناوها دارد و این تجربه و توانایی کمک خواهد کرد تا هواپیماهای سبک آموزشی که امروز در اختیار داریم به خوبی نگهداری شوند.

 

وی بر اهتمام ویژه نسبت به امنیت پرواز تاکید و عنوان کرد: درست است که هواپیماهای سبک آموزشی و چابک در اختیار داریم و خلبانان جوان با آنها پرواز می کنند اما نباید فراموش کنیم در موضوع پرواز امنیت و ایمنی در اولویت است.

 

خانزادی ابراز امیدواری کرد که صنعت ساخت هواپیماهای سبک آموزشی در این راه تازه از هوادریا حمایت ها و همراهی کند تا در آینده شاهد ساخت تجهیزات پیچیده و سنگین تر داشته باشیم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه  امروز تجهیزاتی در بخش جنگ الکترونیک نیز به نیروی دریایی افزوده خواهد شد که بخشی متعلق به جنگ الکترونیک در ساحل و بخشی متعلق به جنگ الکترونیک نور دریایی است که بر روی شناورها نصب می‌شود، افزود: توانمندی جنگ الکترونیک از ساحل به دریا منتقل می‌شود و عرصه‌های جدیدی را برای مقابله با دشمن و ایجاد بازدارندگی می‌کند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: در آینده نه چندان دور همه ناوشکن های این نیرو به سامانه های بومی جنگ الکترونیک مجهز خواهند شد.

 

 

 

 

 

کد خبر 862939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha