بررسی علم و اخلاق در سیره نبوی(ص) در هند

«نسبت علم و اخلاق در اسلام و سیره نبوی(ص)» در جمع استادان و دانش‌آموزان کالج مدینةالعلوم «علیگر» هند تبیین و بررسی شد.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه، «محمدعلی ربانی»، رایزن فرهنگی ایران در دهلی‌نو در جریان سفر به شهر علیگر و بنابه دعوت «نقوی» رئیس کالج مدینةالعلوم علیگر در جمع اساتید و دانش‌آموزان این کالج حضور یافت و به بیان نسبت علم و اخلاق در اسلام و سیره نبوی(ص) پرداخت.

 

نقوی با تشریح برنامه‌های آموزشی، اهداف و سیاست‌های آموزشی و تربیتی کالج مدینةالعلوم علیگر، گفت: هم‌اکنون بیش از 350 دانش‌آموز از مناطق مختلف هند در دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی به صورت شبانه‌روزی در این کالج مشغول به تحصیل هستند و راه‌اندازی این مرکز آموزشی و تربیتی با هدف کمک به رشد علمی جوانان مسلمان و پرورش آنان در چارچوب استانداردهای علمی و ارزش‌های اسلامی است.

 

«ربانی» رایزن فرهنگی ایران در دهلی‌نو تعلیم کتاب و حکمت و تزکیه را دو مأموریت اصلی پیامبر اکرم(ص) از دیدگاه قرآن کریم خواند و یادآور شد: تشکیل جامعه توحیدی، اخلاق محور و خردورز هدف اصلی از  بعثت پیامبر(ص) بود. آن حضرت در طول رسالت خود در جهت تحقق این مهم و تبدیل کردن جامعه جاهلی عصر ظهور به یک جامعه موحد، اخلاق مدار و عقلانی کوشید.

 

بنابر گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وی اظهار کرد: دلیل اینکه پیامبر(ص) هدف از بعثتش را رشد مکارم اخلاقی برشمرده و دین را همان اخلاق خوانده است، این است که توحید و عقلانیت برای فهم و تنظیم نسبت انسان با خدا، خودش و دیگران است.

 

ربانی در خصوص ارزشگذاری معنوی علم‌آموزی در اسلام و سیره نبوی(ص) و تأکید اسلام بر ضرورت پیوست علم و اخلاق توضیحاتی را ارائه داد و ابراز امیدواری کرد دانش‌آموزان شاغل به تحصیل در کالج اسلامی با فراگرفتن زبان فارسی دسترسی آسان و قابل فهم به منابع عرفانی و اخلاقی فارسی را برای خود فراهم کرده و راه رشد و تعالی علمی و اخلاقی را بیش از پیش برای خود هموارتر سازند.

 

کد خبر 864590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha