به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «عبدالرسول همتی» در نشست کمیته بررسی و مهار بیماری آنفولانزا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: با توجه به اقدامات مناسب و سریع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه آمادگی بیمارستان ها و مراکز خدمات جامع سلامت و استقرار پزشکان متخصص اطفال، داخلی و عفونی در این مراکز و مدیریت دارو، سیر بیماری رو به کاهش است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با پیگیری و هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه، داروی مرتبط با بیماری آنفولانزا در بیمارستان ها، مراکز خدمات جامع سلامت و داروخانه های پوشش دهنده این بیماری، توزیع شده که پزشکان متخصص اطفال، داخلی و عفونی مستقر در این مراکز برحسب شرایط بیماران، دارو را تجویز می کنند.
وی اضافه کرد: بر این اساس نیاز به نگرانی برای کمبود داروی مرتبط با بیماری آنفولانزا در فارس نیست اما لازم است تا تمامی افراد ضمن انجام خود مراقبتی های لازم از ابتلاء به آنفلولانزا پیشگیری کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: مصرف غذاهایی مانند آش و سوپ، مصرف مایعات زیاد، میوه، آبمیوه طبیعی و سبزی ها برای بهبود بیماری آنفولانزا موثر است.
همتی ادامه داد: بیماران قلبی عروقی، بیماران تنفسی و مبتلایان به آسم، خانم های باردار، بیماران مبتلا به دیابت و سرطان، بیماران پیوندی، کودکان زیر پنج سال و سالمندان بالای ۶۵ سال به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن ضعیفی دارند، باید بیشتر از سایر افراد مراقب سلامت خود باشند.
وی با تاکید بر نقش موثر آموزگاران و معلمان در اطلاع رسانی به دانش آموزان در خصوص شست و شوی دست با آب و صابون، تغذیه مناسب، پیشگیری و مراقبت گفت: به مدارس و مهدکودک ها نیز اعلام شده تا کودکان و دانش آموزانی که نشانه های آنفولانزا دارند، در منزل استراحت کنند.
معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: مردم به صورت خودسرانه از داروها به ویژه کورتون ها استفاده نکنند، زیرا نه تنها سیر درمانی بیماری را کند می کند، بلکه عوارض جانبی نیز به همراه دارد.
همتی اعلام کرد: تاکنون یک هزار و 21 بیمار در بیمارستان های استان فارس بستری شدند که از این تعداد 76 مورد مبتلا به بیماری آنفولانزا شده اند.
نظر شما