۹۷۶  دستگاه انواع تراكتور و كمباين برای برداشت غلات خریداری شد

اورانی از خرید ۹۷۶ دستگاه انواع خودروها و تجهیزات و ادوات کشاورزی شامل ۵۸۲ دستگاه انواع تراكتور و ۱۰ دستگاه كمباين برداشت غلات و ۳۸۴ دستگاه انواع ادوات دنباله ‌بند و تجهيزات در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدرضا اورانی» امروز(۱۷ آذر) در آئین رونمایی از تجهیزات و ادوات کشاورزی اظهار داشت: يكی از اهداف مكانيزاسيون افزايش توليد و راندمان بيشتر است و افزایش توليد با افزايش سطح زيركشت و افزايش مقدار توليد در واحد سطح ميسر می‌شود و مكانيزاسيون در پی اجرای هر دو روش است، يعنی از يک طرف با افزايش تعداد و ظرفيت ماشين‌ها و نيز احيای زمين‌های باير، سنگلاخی و فقير موجب افزايش سطح زير‌كشت شده و از طرفی دیگر با بهبود كيفيت و دقت ماشين‌‌آلات و توسعه تجهيزات با هدف يكپارچه‌سازی زمين‌های خرد و كوچک راندمان كار را بالا می‌برد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: تامين نقدينگی مورد نياز صنايع مرتبط با مكانيزاسيون و اختصاص اعتبارات بانكی متناسب از جمله راهكارهای عملی در اين حوزه است.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۸ در حوزه مكانيزاسيون تسهيلات خط اعتباری مرحله هفتم به مبلغ ۱۲۳۴ ميليارد ريال ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: تا نيمه اول آذر ماه امسال تعداد ۱۲۷۳ متقاضی به مبلغ بالغ بر ۱۴۳۰ ميليارد ريال معادل ۱۱۶ درصد سهميه اعلامی، برای خريد ماشين‌ها، ادوات و تجهيزات كشاورزی به شعب عامل بانک كشاورزی معرفی شده‌اند.

 

اورانی تصریح کرد: در ميان شهرستان‌های خراسان رضوی، ۶ شهرستان داورزن، مه‌ولات، باخرز، فريمان، تربت‌حيدريه و رشتخوار بيشترين سهم معرفی را به خود اختصاص داده‌اند؛ همچنین شهرستان‌های داورزن، جوين، فيروزه، قوچان و صالح‌آباد در رتبه‌های اول تا پنجم درصد جذب تسهيلات خط اعتباری مرحله هفتم مكانيزاسيون كشاورزی قرار گرفته‌اند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد: تاكنون مبلغ ۶۰۲ ميليارد ريال تسهيلات (از مبلغ ۱۴۳۰ ميليارد ريال معرفی شده به بانک) برای خريد ۹۷۶ دستگاه انواع خودروها و تجهیزات و ادوات کشاورزی شامل ۵۸۲ دستگاه انواع تراكتور و ۱۰دستگاه كمباين برداشت غلات و ۳۸۴ دستگاه انواع ادوات دنباله‌بند و تجهيزات جذب شده است.

 

وی خطاب به فعالان بخش کشاورزی مطالعه و تحقیق دقیق در مسیر شناسایی درست ظرفیت‌ها را توصیه کرد و گفت: از كليه توليدكنندگان بخش كشاورزی می‌خواهيم كه با مطالعه و برنامه‌ريزی مناسب، فناوری‌های نوين را برای توليد اقتصادی و رقابت‌پذير شناسايی نموده و با استفاده از اين فرصت تسهيلات اعتباری، نسبت به تجهيز مزارع و باغات خود اقدام نموده تا بدين وسيله توليد اقتصادی و پايدار كه هدف اصلی توسعه مكانيزاسيون بوده محقق گردد.

کد خبر 865279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha