به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الطریق، " لوکزامبورگ به مرکزی برای تامین مالی صکوک تبدیل خواهد شد و این کشور اروپایی برای ایجاد بانک های اسلامی در سرزمینش آماده می شود." این کلمات گزارش روزنامه آلمانی « Lëtzebuerg Privat» درباره تاسیس بازار صکوک براساس احکام شریعت اسلامی است.
«پیر گرامینا» وزیر دارایی لوکزامبورگ می خواهد سبک سرمایه گذاری را پایه گذاری کند که ستون جدید برای اقتصاد لوکزامبورگ باشد.
بازار صکوک به طور کامل بر تامین مالی اسلامی تکیه دارد. این مسئله باعث شده است تا گرامینا به همراه «اتین اشنایدر» وزیر اقتصاد در ژانویه گذشته به دبی پرواز کند.
مسئولان لوکزامبورگ می خواهند سرمایه گذاران اسلامی را به این کشور که از مشکلات متعددی رنج می برد، وارد کنند.
این روزنامه آلمانی نوشت: تعداد صندوق های سرمایه گذاری اسلامی موجود در این کشور 62 صندوق است. این مسئله باعث شده است که لوکزامبورگ از نظر تامین مالی صکوک پس از مالزی، عربستان، اندونزی و پاکستان در رتبه پنجم قرار گیرد و اختلاف زیادی با کویت، امارات متحده عربی، بحرین و مصر داشته باشد.
این روزنامه نوشت: مشکل بانکهای اسلامی این است که سود ندارد. زیرا شریعت اسلامی آن را ممنوع کرده است؛ اما وزیر دارایی لوکزامبورگ این مسئله را مشکل نمی داند و می خواهد به کار خود در این راستا ادامه دهد.
این روزنامه به نقل از وزیر دارایی نوشت: در سال 2014 میلادی، لوکزامبورگ نخستین بازار اوراق قرضه دولتی با یورو را برای تنوع سازی و با توجه به نیازهای کشورهای حوزه خلیج فارس افتتاح کرد.
روزنامه آلمانی لوکزامبورگ پریوات به نقل از «بندر حجار» رئیس بانک توسعه اسلامی، نوشت: اکنون باید لوکزامبورگ به مرکز بازار صکوک تبدیل شود. به طوری که تجمیع همه مولفه های مالی در لوکزامبورگ انجام گیرد.
به گزارش این روزنامه، در حال حاضر لوکزامبورگ بانک اسلامی را پس از بانک های چینی افتتاح می کند.
ترجمه: فاطمه دوستدار
نظر شما