به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، همزمان با هفته پژوهش، کارگاه «ایده تا بازار، تجاری سازی» از ساعت 13:30 تا 14:30 امروز سه شنبه 19 آذر در نمایشگاه گیل اکسپو 2019 برگزار می شود، برگزاری این کارگاه بهانه ای شد تا با «علی قربانخانی» مدیرعامل شرکت « مدیریت تجارت آترا وندا» که اولین شرکت در حوزه تخصصی تجاری سازی، مستقر در پارک علم و فناوری گیلان است به گفتگو بنشینیم که در زیر می آید:
کارگاه «ایده تا بازار، تجاری سازی» با چه هدفی برگزار می شود؟
کارگاه تجاری سازی به موضوع توانمندسازی افراد حقیقی و حقوقی در ارائه محصولات و خدمات فن آورانه به بازارهای هدف می پردازد؛ تجاری سازی در واقع مرحله اتصال فن آوری به بازار است. به عبارت دیگر، تجاری سازی به معنی ارایه راهکارهای ورود فناوری به عرصه کسب و کار است. بستری که فناوری های خلاقانه با استفاده از فرآیندهای فنی، تجاری، حقوقی و مالی به محصولات قابل ارایه و فروش تجاری تبدیل میشوند.
آیا محدودیتی برای ارائه ایده در این کارگاه وجود دارد؟
در ارایه ایدهها محدودیتی وجود ندارد بلکه موضوع اصلی نوآوری، قابلیت ارایه و تولید و نهایتا امکان سنجی جهت بازاریابی و فروش در بازارهای هدف میباشد.
مخاطبان این کارگاه چه گروه هایی هستند؟
در این کارگاه میزبان فناوران و صاحبان ایدههای خلاق هستیم؛ در کارگاه «ایده تا بازار، تجاری سازی» سه گروه از مخاطبان با خدمات تجاری سازی آشنا می شوند از جمله مخاطبان این کارگاه می توان به « هستههای نو آور» که ایده فناورانه و بازار پسند دارند و «هستههای پیش رشد» که در حال تولید نمونه اولیه ایده فناورانه و بازار پسند هستند - « شرکتهای رشدی» که شرکتهایی نوپا هستند که میخواهد تولید و عرضه محصول فناورانه خود را آغاز کند و «شرکتهای پسا رشدی» که وارد بازار شده و به دنبال تثبیت بازار خود میباشند - و « شرکتهای توسعهای » که شرکتهایی رشد یافته هستند و به دنبال توسعه محصول یا بازار خود میباشند، اشاره کرد.
نظر شما