«محمد زهرایی» در حاشیه بازدید از پروژههای اقتصاد مقاومتی صومعهسرا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: بسیج سازندگی سه ماموریت اصلی ساماندهی، سازماندهی و اعزام گروههای جهادی و گسترش کمی و کیفی این گروهها را دارد.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه امروزه بیش از 12هزار گروه جهادی جغرافیامحور داریم که در اقشار 22 گانه هستند، افزود: با فرمانی که سال گذشته برای گسترش گروههای جهادی صادر شد نزدیک به 13 هزار گروه جهادی خدمترسان محلهمحور داریم که این گروهها هجرت و مهاجرت نمیکنند، بلکه فعالیتشان در محله خودشان است.
وی گفت: در برنامههای افق 10ساله بسیج گسترش چندبرابری و حتی صدبرابری گروههای جهادی مدنظر قرار گرفته که حضرت آقا هم در دیدار بسیجیان، دانشجویان و جهادگران و هم با صدور پیام این موضوع را تائید و تاکید کردند.
زهرایی تصریح کرد: ما در گام دوم انقلاب نیاز داریم تا تفکر جهادی از گفتمان عمومی خارج شود و در تصمیمگیری و تصمیمسازیهای کشور مورد استفاده قرار گیرد یعنی جهادگران ما با این تفکرِ خود مسئولیت پذیرند و به حل مشکلات و مسائل کشور کمک کنند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور دومین ماموریت این ارگان را محرومیتزدایی دانست و خاطرنشان کرد: ما متولی محرومیتزدایی نیستیم بلکه کمککننده به دولت در اجرای پروژههای کوچک و زودبازده و پروژههایی که از جنس مردم است، هستیم.
وی با بیان اینکه در کمکهای ما مشارکت مردمی وجود دارد و در آن از ظرفیت گروههای جهادی و خیرین استفاده میشود، اظهار کرد: پروژههای ما کوچک و مسئلهمحور و دغدغههای مردم به خصوص در روستاها و حاشیه شهرهاست.
زهرایی با بیان اینکه بسیج سازندگی بیشتر از یک ستاد راهبری نیست، افزود: بسیج سازندگی خود مردم، جهادگران، پایگاهها و حوزهها هستند، منزلت افزایی که این پروژههای محرومیتزدایی دارد بیشتر برای همین پایگاهها، حوزهها و نواحی قرار است، اتفاق بیفتد.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: طرح 40 هزار پروژه کوچک و زودبازده، طرح بزرگ خدمترسانی همزمان است که در 13 بهمن سال گذشته راهاندازی شد اکنون 27 هزار پروژه از اینها پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه 17 هزار پروژه تاکنون در کردستان، خراسان جنوبی و همدان با حضور سردار سلامی و سردار سلیمانی افتتاح شده است، تصریح کرد: 10 هزار پروژه در دو ماه آینده کار افتتاح آن به اتمام میرسد و 13 هزار پروژه دیگر، بخشی از آن در حال آغاز شدن و در آینده به بهره برداری میرسد.
زهرایی با بیان اینکه در کنار این پروژه، در حوزه محرومیتزدایی اعتبارات سازندگی چند برابر افزایش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: همچنین قراردادهایی بین استانها منعقد کردهایم و بین فرماندهان سپاه استانی و قرارگاه محرومیت زدایی سردار حزنی مشترکا قراردادهایی میبندیم می بندیم که یک جهشی در فعالیت اینها با رویکردی که گروههای جهادی بیایند و کارشان را انجام دهند اتفاق میافتد
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه سهم استان گیلان از این 40 هزار پروژه یک هزار و 400 پروژه است، اظهار کرد: اولویت در پروژهها زیرساخت آب روستایی و حاشیه شهری، مسکن محرومین و زیرساخت اشتغال و امنیت غذایی است.
وی با بیان اینکه در گیلان یک هزار پروژه خانه محروم تا کنون به بهرهبرداری رسیده است و بیش از 120 پروژه در دست اجراست، افزود: همچنین استان گیلان ساخت 100 واحد مسکن حادثه دیده سیل را در استان گلستان بر عهده گرفته است.
زهرایی گفت: استان گیلان جز استانهای موفق در پروژههای محرومیتزدایی است.
نظر شما