به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، « ایوب کرد» در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت: بزرگترین شبکه حمل و نقل جاده ای به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری سیستان و بلوچستان یادآور شد: سیستان و بلوچستان بالغ بر 23 هزار کیلومتر شامل بزرگرا، راه های اصلی و فرعی و روستایی آسفالته، شوسه و خاکی دارد.
کرد با اشاره به اینکه 73 درصد از جمعیت روستایی از راه برخوردار هستند، گفت: حدود 32 درصد از نظر طول راه های روستایی آسفالته هستند.
وی افزود: حدود یک میلیون و 600 هزار نفر در کشور محروم از راه روستایی هستند که سهم سیستان و بلوچستان 400 هزار نفر است.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان با اشاره به اینکه از نظر شاخص های طول و جمعیت راه های روستایی 20 درصد اختلاف با متوسط کشوری داریم، یادآور شد: اگر 3 هزار و 500 کیلومتر راه روستایی بسازیم آنگاه به متوسط کشوری نزدیک می شویم.
کرد با اعلام اینکه سیستان و بلوچستان یکی از استانهای محروم در راه روستایی است، گفت: از 200 هزار کیلومتر راه روستایی در استان، 103 هزار کیلومتر آسفالت است.
وی با بیان اینکه 53 درصد از راه های روستایی استان آسفالت هستند، افزود: روستاهای کم خانوار، دور افتاده و پراکنده فاقد راه هستند.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان با اشاره به اینکه 30 درصد از تصادفات و 31 درصد از تلفات جانی در محور میلک به چابهار رخ می دهد، یادآور شد: تبدیل محور میلک به چابهار به بزرگراه در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
نظر شما