به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ «اسکندر مومنی» گفت: ما مجموعهای در دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم و باید با یکدیگر همگام و هماهنگ باشیم و یک هدف کلی را دنبال کنیم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: سرمایه اصلی ستاد، نیروی انسانی است که در آن مشغول به فعالیت هستند، لذا باید تحرک و پویایی ایجاد کنیم، ستاد مبارزه با مواد مخدر یک دستگاه سیاستگذاری، برنامهریزی، نظارت و هماهنگی است و خروجی کار ستاد نیز عملکرد دستگاههای عضو است؛ اگر مدیر یا کارشناسی، دستگاهها را همراه کند، موفق است. لذا نقش دبیران شورا در روند مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم میباشد.
وی بیان کرد: ظرفیتهای زیادی در کشور در حوزه پیشگیری از اعتیاد وجود دارد ، در هر جایی اعلام آمادگی برای همکاری وجود دارد، مانند همراهی ورزشکاران کشور و تشکیل تیم یاریگران ورزش.
مومنی تصریح کرد: نگاهمان باید به آینده استفاده از ظرفیتهای خفته باشد و از ایدهها و خلاقیتهای جدید استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه راه حل اصلی، توجه به حوزه پیشگیری از اعتیاد است، گفت: برنامه یاریگران زندگی از اولویت های اصلی ستاد در بخش رسانه و حوزه پیشگیری است و در حال حاضر این برنامه، روزهای فرد از شبکه یک پخش میشود و قرار است به زودی هر شب به روی آنتن برود.
دبیرکل ستاد، جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر را از اولویتهای کوتاه مدت ستاد بیان کرد و افزود: در این راه از ظرفیت خیرین و مردم میتوان استفاده و بستر آن را فراهم کرد. ثواب کمک در این بخش، اگر بیشتر از بیمارستانسازی و مدرسهسازی نباشد، کمتر هم نیست.
مومنی اظهار داشت: هر استانی باید نقشه راه مبارزه با مواد مخدر داشته باشد و همه اقداماتش در چارچوب آن باشد، چرا که شرایط هر استان با دیگری متفاوت است، از این رو، نقشه راه مبارزه با مواد مخدر تدوین و برنامهها و وظایف هر استان با توجه به شرایط بومی آن مشخص شود.
وی؛ تمرکز بر کارهای اطلاعاتی و هماهنگی را در حوزه مقابله با عرضه مهم خواند و افزود: کار اطلاعاتی یعنی بر روی باندهای بزرگ مواد مخدر، اشراف اطلاعاتی انجام شود، با کار اطلاعاتی، میزان کشفیات و دستاوردهای مبارزه با مواد مخدر افزایش و آسیبهای ما کمتر میشود.
مومنی همچنین با تاکید بر هوشمندسازی و استفاده از فناوریهای نوین گفت: تاکنون تلاشهای گستردهای در حوزه مبارزه با مواد مخدر انجام شده است اما بدون هوشمندسازی سیستمها، امکان نظارت و ارزیابی فراهم نیست و باید از جوانان، نخبگان و شرکتهای دانش بنیان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا شیوع اعتیاد را متوقف کنیم، گفت: اگر از ظرفیتهای استانهای کشور استفاده کنیم، قطعاً در کاهش شیوع اعتیاد موفق خواهیم شد.
نظر شما