به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سید مصطفی آذرکیش»، امروز (27 آذر) در در گردهمایی کارشناسان و مدیران هنرستانهای فنی و حرفه ای و کار دانش استان خراسان جنوبی اظهار داشت: حدود 545 هزار هنرجوی دختر و پسر در سطح کشور در یکصد هزار هنرستان کاردانش و فنی و حرفه ای در 21 رشته تحصیل می کنند.
مدیر کل دفتر فنی حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مهارت آموزی نخستین قدم در کاهش نرخ بیکاری است، افزود: فنی حرفه ای و کاردانش در کمک به توسعه کار آفرینی کشور نقش به سزایی دارند چراکه نشاط جوانان کشور در سایه مهارت آموزی و اشتغال پایدار فراهم می شود.
آذرکیش ادامه داد: با همگام سازی هنرجویان هنرستان ها با تکنولوژی و تحولات علمی، سطح مهارت و مشارکت هنرجو افزایش و موجبات اشتغال پادیار و کارآفرینی فراهم می شود.
مدیر کل دفتر فنی حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش از رشد هفت میلیاردی توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش و تجهیز هنرستان ها در بودجه سال 99 خبر داد و گفت: یک چهارم از دو درصد درآمد گاز؛ از دیگر منابع مالی تأمین اعتبار مورد نیاز هنرستان های کشور است.
آذرکیش گفت: دو عامل مهارت آموزی و کارآفرینی سبب کاهش آسیب های اجتماعی می شود لذا باید محرک ها و مشوق هایی در هدایت هنرجویان به سمت آموزشهای فنی و حرفه ای و مهارتی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی زمینه ساز مثبت اندیشی است، افزود: کارآفرینی و مهارت آموزی سبب می شود نوجوان و جوان؛ آینده را بهتر رصد و پیش بینی بهتری از وضعیت داشته باشند.
مدیر کل دفتر فنی حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: اصلیترین اولویت آموزش و پرورش؛ مهارت آموزی دانش آموزان هنرجو است و لذا یکی از تکالیف دستگاه های اجرایی مشارکت در اهداف سند تحول آموزش و پرورش است.
نظر شما