دانشگاه علمی و کاربردی مهارت آموزی را در کشور احیا کرد

جلالی گفت: دانشگاه علمی و کاربردی مهارت آموزی را در کشور احیا کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، « مختار جلالی» در دومین  جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی استان مرکزی که امروز (۲۷آذر) در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد، ضمن تبریک به دانشجویان، به تاریخچه وجود دانشگاه و فعالیت های علمی در کشور اشاره کرد و گفت: مهارت افزایی و حرکت در این مسیر از اهداف تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی بوده است.


معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور افزود: حدود سه دهه قبل جای خالی مهارت در جامعه احساس شد و این دانشگاه با هدف پر کردن این خلأ تاسیس شد.

 

وی با اشاره به درخشش دانشجویان و محصولات تولیدی دانشگاه در دانشگاه های مختلف و حتی خارج از کشور، ادامه داد: کمبود مهارت با فعالیت های گسترده دانشگاه جامع علمی و کاربری بسیار مرتفع شده است.

 


این مقام مسئول به وجود گره ها و مشکلات فراوان در کشور اشاره کرد و ادامه داد: این گره ها باید به دست توانای شما دانش آموختگان دانشگاه علمی و کاربردی مرتفع شود.

 

جلالی با بیان اینکه واحد‌های درسی در دانشگاه علمی و کاربردی ۶۰ درصد عملی و ۴۰ درصد تئوری است، گفت: این مهم باید به عنوان چراغ راهی برای حل مشکلات کشور باشد.

 

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور با بیان اینکه این  دانشگاه تمام تلاش خود را بر ارتقاء کیفیت گذاشته ، افزود: گرچه هنوز در زمینه کمیت کارمان را بخوبی انجام ندادیم اما در این زمینه نیز در تلاش هستیم.

 


وی با اشاره به حذف دوره کارشناسی ارشد بیان کرد: در تلاش برای احیاء دوباره این دوره هستیم و امیدواریم بتوانیم حداکثر استفاده را از آموخته های دانش آموختگان این مراکز داشته باشیم.

 

 

وی همچنین به تحصیل دانشجو، به صورت همزمان در دو رشته اشاره کرد و بیان کرد: این مهم زمینه دیگری است که دانشگاه فراهم کرده تا دانشجویان بتوانند در دو زمینه که علاقمند هستند تحصیل کنند.

 

جلالی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر کشوری سرمایه انسانی است، گفت: ما تمام تلاش خواهیم کرد که به اعتماد شما پاسخ دهیم و زمینه را برای تحقیق و پژوهش رو فعالیت و رشد روزافزون شما عزیزان فراهم کنیم.

کد خبر 869697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha