به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون اداره کل راهبری شغلی کمیته امداد کشور در نشست مشترک معاونان اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استانهای غرب کشور به میزبانی ایلام، اظهار کرد: ورود به مشاغل دانش بیان و امروزی، یکی از راهبردهای نوین کمیته امداد است و این نهاد از ایدههای نوین در این زمینه حمایت میکند.
«کریمی بیرانوند» بابیان اینکه ایدههای دانشبنیان و امروزی میتواند موتور محرکهای برای توسعه کارآفرینی باشد، گفت: در زمینه مشاغل دانشبنیان خوشبختانه هزینه پایین بوده ولی درعینحال بازدهی بسیار خوب است که این موضوع میتواند باعث خلق ثروت و درآمد با کمترین هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه در زمینه مشاغل دانشبنیان و ایدههای نوین ظرفیتهای بسیار خوبی بین مددجویان این نهاد وجود دارد افزود: پارک علم و فناوری در این زمینه همکاری بسیار خوبی با کمیته امداد داشته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: طراحی مدل بومی برای استارت آپها و مشاغل دانشبنیان میتواند برای توسعه اشتغال بسیار مفید و کاربردی باشد.
«روحالله سلیمانی» افزود: ما در زمینه استارت آپها ابتدا مددجویان بیکار و تحصیلکرده را شناسایی و افراد دارای استعداد را برای حضور در این استارت آپها گزینش و سپس آموزشهای لازم را به آنان ارائه میدهیم.
وی با اشاره به اینکه در چند دوره برگزاری استارت آپ ایده شو توسط کمیته امداد، مددجویان دارای استعداد و صاحبان ایده زیادی شناسایی شدند گفت: در این زمینه، جهاد دانشگاهی ایلام، پارک علم و فناوری و اداره کل فنی و حرفهای استان با ما همکاریهای خوبی داشتهاند.
سلیمانی از برگزاری دورههای آموزشی و مهارتآموزی برای بیش از هزار و ۱۰۰ مددجوی جویای کار این نهاد در این استان خبر داد و گفت: برای این تعداد مددجوی جویای کار حدود ۵۰ دوره آموزشی در زمینههای مختلف و در شهرستانهای تابعه این استان تدارک دیدهشده است و این افراد مهارتهای موردنظر خود را فراگرفتهاند.
وی بابیان اینکه از این تعداد افراد آموزشدیده حدود ۳۵۰ نفر آنان با استفاده از تسهیلات این نهاد وارد عرصه کارآفرینی شدهاند، خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال در زمینه مشاغل بومی و سنتی این استان بر اساس تقاضای کارجویان از برنامههای شغلی این نهاد است.
نظر شما