به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، فتح اله حقیقی، امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، با اشاره به پیگیری بیمه تامین اجتماعی فعالان صنایع دستی استان زنجان ، اظهار داشت: جلوگیری از موازی کاری دستگاههای اجرایی باید در این زمینه کنترل شود.
استاندار زنجان ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی استان ، سخت و زیان آور بودن فعالیت در صنعت مس و چاقو را بررسی و ارزیابی قرار می دهند.
به گفته حقیقی، استان زنجان سومین استان امن سرمایه گذاری در سطح کشور است و 70 درصد سرمایه گذاریهای زنجان با سرمایه غیر بومی ها در زنجان انجام شده است.
استاندار زنجان، با اشاره به استفاده از نیرو های بومی در دستگاههای اجرایی استان یادآورشد: جای مدیران سرما خورده از مدیران بومی استفاده شده است.
حقیقی، با بیان اینکه تعیین راهکار جزو وطایف مسئولان دستگاههای اجرایی استان است، خاطر نشان شد: اصل مشکل صنعت مس و بیمه فعالا ن استان باید بررسی و پیگیری شود تا گشایشی در خدمات بیمه ای استان برای این صنف شود.
حقیقی ، با بیان اینکه جلوی موازی کاری صدور مجوز های صنایع دستی دراستان باید گرفته شود، یادآورشد: باید مکانهای عرضه مستقیم کالا ها و صنایع دستی در استان زنجان تعیین شود با نقش موثر تولید کنندگان اصلی اداره شود.
مقام عالی دولت در استان با اشاره به برنامه ریزهای میان مدت و کوتاه مدت دراین حوزه تاکید کرد: بررسی المان شهری زنجان باید هر چه زودتر گزارش شود.
استاندار زنجان، با بیان اهمیت راه اندازی شرکت تعاونی در زمینه صنایع دستی استان زنجان، خاطر نشان شد: شیوه صادرات صنایع دستی استان زنجان نیز باید تغییر کند و به اسم تولید کنندگان به نام تولید کننده صادر شود.
به گفته حقیقی، حلقه مفقوده تبلیغات و حمایت از صنایع دستی دراستان وجود دارد که باید با اتخاذ تدابیر و راهکاری در این زمینه مسئولان نقش اساسی داشته باشند.
وی یکی از راهکارهای توسعه استان را گردشگری و صنایع دستی عنوان کرد و گفت: ساماندهی صنعت چاقو سازی و ایجاد فضای مراکز خدماتی از وطایف شهرداری است.
استاندار زنجان، با تاکید بر تبلیغات مراکز اصلی تولید صنعت چاقو ومس ، تصریح کرد: راهکارهای تعریف صنف چاقو و مس برای محسوب شدن در رده مشاغل سخت و زیان آوربودن مسئولان را ملزم به اتخلذ تدابیر ویژه کرد.
وی، واگذاری مکان عرضه صنایع دستی را توسط صنوف صنایع دستی مهم ارزیابی کرد و گفت: ضروری است ترکیب امنیتی سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی در خصوص راه اندازی هتل بزرگ و هتلداری زنجان باشد.
به گفته حقیقی، فرایند نظام اداری باید در زمینه تاسیس هتل سلطانیه احصا شود، جمع بندی مشکلات در این خصوص حائز اهمیت است.
رئیس انجمن صنفی خدمات مسافرتی استان زنجان هم در سخنانی ، با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری اظهار داشت: طولانی شدن روند رسیدگی به مجوزها درحوزه گردشگری استان دارای مشکلاتی هستند.
علی صابری، با بیان اینکه اکثر ادارات استان مبتلا به بیماری تحقیر ارباب رجوع هستند، تصریح کرد: باید مسئولان استان درحوزه عدم سرمایه گذاری سرمایه داران در زنجان را بررسی کنند.
به گفته وی، استان زنجان در مقایسه با استانهای شمالغرب کشور به دلیل وجود موانع و مشکلات داری یک هتل مناسب است و زمینه ایجاد و تاسیس هتل و زمینه های خدمات گردشگری نیست.
وی، با اشاره به ارائه خدمات بیمه گردشگری، تصریح کرد: در حوزه خدمات بیمه گردشگری دارای مشکلاتی هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به تامین مواد اولیه واحد های چاقو سازی در استان زنجان، اظهار داشت: نیاز استان بر اساس پروانه ها و مجوزهای صادره تامین خواهد شد.
ناصر فغفوری، با بیان اینکه ایجاد و تاسیس یک شرکت تعاونی دراین خصوص، ادمه داد: شرکت تعاونی می تواند در تامین مواد اولیه مس و چاقو فعالیت داشته باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ، برداشت های سلیقه ای را در این حوزه مهم ارزیابی کرد و گفت: پروانه بهره برداری صنعتی دراین زمینه می تواند موثر باشد.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاههای وروی شهر در ایام عید ، تصریح کرد: عرضه محصولان بدون واسطه در این خصوص حائز اهمیت است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان هم با اشاره به تشکیل اولین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان زنجان اظهار داشت: زنجان بعنوان شهر جهانی ملیله ثبت می شود.
امیر ارجمندفر با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان زنجان دارای تعامل مثبت دراین زمینه بودند، ادامه داد: بازار چه ها کفاف صنایع دستی زنجان را نمی دهد .
نظر شما