حجت الاسلام سید مهدی ساداتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه این افراد از استان های قم، مشهد و اصفهان به این استان اعزام شده اند، به خبرنگار شبستان گفت: رفع شبهات دینی، بیان احکام شرعی، برگزاری کلاس های عقیدتی و گفتمان دینی از مهم ترین وظایف و رسالت این روحانیان مبلغ در طول ماه محرم است.
ساداتی افزود: حدود 80 نفر از این روحانیون نیز در قالب "شبکه مبلغین" در سطح مدارس استان مستقر و به ایجاد گفتمان دینی و رفع شبهات اعتقادی دانش آموزان خواهند پرداخت.
وی ابراز داشت: فرهنگ عاشورا یک واژه مقدس است که در واقع نشان دهنده اسلام اصیل و واقعی است و نقش جداکننده بین فرهنگ های مختلف و اسلام را ایفاء می کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: پیامبر اسلام(ص) مهم ترین منابع فرهنگی و اعتقادی اسلام را قرآن و اهل بیت(ع) خود معرفی کرده است و مسلمان حقیقی نیز باید با استفاده از این دو منبع راه زندگی و اعتقادی خود را پیدا کند.
ساداتی تصریح کرد: در این مدت برخی مخالفت ها نیز از سوی مغرضان وجود داشته است که در طول زمان سعی کرده اند با ایجاد فرقه های مختلف و بدعت گذاری این فرهنگ را از مسیر اصلی خود دور کنند.
وی افزود: یکی از مهم ترین وقایعی که در طول تاریخ اسلام روی داده است و در فرهنگ شیعیان تاثیر عمیقی گذاشته است واقعه عاشورا است که مبنای بسیاری از اعتقادات شیعیان و مبارزه با ستمگران بوده است.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به شناخت ظالمان از تاثیر عمیق فرهنگ غنی عاشورا بر اعمال شیعیان، عنوان کرد: ستمگران در طول تاریخ سعی کرده اند به هر نحوی این فرهنگ را منحرف کنند که با هوشیاری علماء تاکنون آسیب جدی به این فرهنگ وارد نشده است.
ساداتی خاطرنشان کرد: دشمنان اهل بیت(ع) سعی کرده اند که بیشترین صدمه را به اعتقادات مردم در بحث فرهنگ عاشورا وارد کنند که می توان به اعمالی همچون قمه زدن، اشعار و مطالب ضعیف، انجام برخی تعزیه ها و برخی از علامت ها و نشانه در هیئات مذهبی اشاره کرد که هیچ ربطی به قیام عاشورا ندارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: این اعمال در طول تاریخ و توسط افراد تندرو، مرتجع یا دشمنان اسلام به مرور وارد عزاداری ها شده است که خوشبختانه در سال های اخیر توجه زیادی نسبت به شناسایی این موارد و حذف آنها از عزاداری ها انجام شده است.
پایان پیام/
نظر شما