به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الیوم السابع، واحد تصاویر متحرک در دارالفتوای مصر به انتشار فیلم ویدیویی با عنوان «حمایت از کلیساها در اسلام» اقدام و در آن تاکید کرد: شهروندی یک اصل اسلامی است که شریعت اسلام آن را از 14 قرن پیش در سند مدینه به همراه همزیستی مشترک، مساوات در حقوق و وظایف بین مردم یک کشور بدون درنظرگرفتن وابستگی های دینی یا قومی یا مذهبی تایید کرده است.
در این فیلم ویدیویی تاکید شده است که اسلام به پیروان ادیان اجازه داده است که شعایر خود را داخل عبادتگاه هایشان برپا کنند، همچنین اسلام سلامت کلیساها و معابدشان را تضمین می کند و تعرض و حمله به آنها را حرام می داند. اسلام به اظهار نیکی، رحمت و عدالت در تعامل با مخالفان در عقیده سفارت می کند، به طوری که خداوند متعال در این آیه شریفه می فرماید « لَا يَنْهَاكُمُ اللهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوكُمْ فِى الدِّينِ وَلَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ» (خدا شما را از كسانى كه در [كار] دين با شما نجنگيده و شما را از ديارتان بيرون نكرده اند، باز نمى دارد كه با آنان نيكى كنيد و با ايشان عدالت ورزيد زيرا خدا دادگران را دوست مى دارد.)
دارالفتوای مصر اعلام کرد: آنچه در میراث فقهی اسلام از برخی اقوال مبنی بر تخریب کلیسا وجود دارد، حجتی بر سنت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) نیست، بلکه در طول تاریخ تغییر کرده است.
در این فیلم ویدیویی آمده است که مسلمانان در قلوب مردم وارد شدند، قبل از اینکه وارد کشورهایشان شوند. تخریب و انفجار کلیساها یا کشتن کسی و ترساندن مردم در این مکان ها اهانت به خداوند و رسولش است.
ترجمه: فاطمه دوستدار
نظر شما