«باور» رمز موفقیت سردار دل ها

سرتیپ دوم ملکی گفت: همه ما باید تلاش کنیم اعتقاد و باوری که سردار سلیمانی به آن رسیده بود را در خود ایجاد کنیم. باور به «اسلام،‌ انقلاب و رهبری» سه عاملی بود که سردار سلیمانی را در میدان رزم و نیل به اهدافش،‌ ثابت قدم نگه داشت.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی: سرلشکر شهید قاسم سلیمانی در سال ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در شهرستان رابر استان کرمان به دنیا آمد.

 

پس از پیروزی انقلاب، به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. او در ابتدای جنگ فرماندهی دو گردان از نیروهای کرمانی را برعهده داشت تا اینکه با پیشنهاد شفاهی سردار شهید حسن باقری، تیپ جدیدی از نیروهای کرمان را تشکیل داد که اندکی بعد در زمستان سال ۶۱ به لشکر ۴۱ ثارالله ارتقا یافت که شامل نیروهایی از کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان می‌شد.

 

در طول دوران دفاع مقدس، با لشکر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت. لشکر 41 ثارالله را باید جزو لشکرهای خط شکن سپاه در سال‌های دفاع مقدس نامید که نیروهای آن نقش بسزایی در عملیات‌های بزرگی مثل والفجر8، کربلای5 و... داشتند.

 

سردار سلیمانی به واسطه حضور مدر مرزهای شرقی و سابقه مبارزه با اشرا و باندهای مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان، در سال ۱۳۷۶ از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا از کرمان به تهران فراخوانده و مسئولیت نیروی قدس سپاه به او سپرده شد. در سال ۱۳۸۹ با حکم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا با یک درجه ارتقا به درجه سرلشکری نائل آمد اما هنوز هم در افکار عمومی همه او را «حاج قاسم» می‌خوانند.

 

با توطئه جدید غرب و پشتیبانی مالی کشورهایی مانند عربستان سعودی، که به شکل‌گیری گروهک‌های تروریستی تکفیری اعم از داعش و جبهه‌النصرة در منطقه انجامید، قاسم سلیمانی ماموریتی تازه یافت و آن هم مقابله با این تهدیدات در دو کشور عراق و سوریه بود. سلیمانی در عراق «حشد الشعبی» و در سوریه «بسیج مردمی» (قوات دفاع وطنی) را شکل داد و با کمک آنها و هدایت و مشاوره نیروی قدس سپاه، طی 6 سال، بساط تروریست‌ها در این دو کشور تقریبا جمع شد.

 

نقش بی‌بدیل سردار سلیمانی در مدیریت منطقه و مقابله با دشمنان، القابی چون «شبح فرمانده»، «قدرتمندترین فرد خاورمیانه» و «کابوس اسرائیل» را از سوی آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها، برای او به دنبال داشته است. حضور موثر حاج قاسم در صحنه مبارزه با داعش و شکست این توطئه‌ صهیونیستی در منطقه باعث شد تا در اسفندماه ۱۳۹۷ نشان ذوالفقار بعنوان عالی‌ترین نشان نظامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا به سردار سلیمانی اهدا شود.

 

سرانجام این فرمانده خستگی‌ناپذیر جبهه‌های حق علیه باطل سحرگاه (13 دی‌ماه) در حمله بالگردهای آمریکایی به خودروی حامل وی در اطراف فرودگاه بغداد، شهد شیرین شهادت را سر کشید و به یاران شهیدش پیوست.

 

در ادامه گفتگوی خبرنگار خبرگزاری شبستان با همرزم این شهید والامقام سرتیپ دوم «جواد ملکی» را می خوانید؛

 

۱- از آشنایی خود با سردار بفرمایید که به چه زمانی برمی‌گردد؟ در هشت سال دفاع مقدس با تاسیس لشکر ثارالله به عنوان معاون سردار سلیمانی در بخش پرسنلی و نیروی انسانی مشغول خدمت شدم و در عملیات‌هایی والفجر ۳ و ۴ و کربلای ۳ با این فرمانده رشید اسلام همرزم بودم.

 

۲- از مهمترین خصوصیات اخلاقی این سردار رشید اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل بفرمایید؟ بارزترین خصوصیات اخلاقی و شخصیتی سردار سلیمانی «باور» بود. ایشان به معنای واقعی کلمه به «انقلاب و ولایت مطلقه فقیه» باور داشت و آنچه که عمل می‌کرد، بر اساس همین باور قلبی بود. وقتی عرصه دفاع در جبهه‌های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس سخت می‌شد، این فرمانده لشکر خود آرپی جی در دست می‌گرفت و در کنار دیگر رزمندگان به دفاع می‌پرداخت. بدون شک موفقیت‌های سردار همه نشات گرفته از اعتقاد راسخ به اسلام و دین مداری و اطاعت محض از رهبری بوده و است.

 

۳-دلیل تلاش دشمن برای به شهادت رساندن این سردار شجاع سپاه اسلام چه بود؟ دشمن وقتی عجر و ناتوانی خود را در مقابله با سردار سلیمانی مشاهده کرد، در صبح جمعه ۱۳ دی، ایشان را به شهادت رساند و تقدیر اینگونه رقم خود که این انسان شجاع، به دست خبیث‌ترین انسان‌های عالم به شهادت که آرزوی دیرینه او بود، نائل آید. بدون شک انتقام خون سردار به دست رزمندگان جان برکف سپاه اسلام از این دشمن دون گرفته خواهد شد.

 

۴- ایران اسلامی و بسیاری از کشورهای مسلمان و آزادیخواه جهان، پس از اعلام خبر شهادت این سردار رشید اسلام،‌ در غمی بزرگ فرو رفت. از وظایف و مسئولیتی که بر دوش جوانان است، بفرمایید؟ همه ما باید تلاش کنیم اعتقاد و باوری که سردار سلیمانی به آن رسیده بود را در خود ایجاد کنیم. باور به اسلام،‌ انقلاب و رهبری سه عاملی بود که سردار سلیمانی را در میدان رزم و نیل به اهدافش،‌ ثابت قدم نگه داشت. دیروز بسیاری از متولدین دهه ۸۰ و ۹۰ که شاید تنها از سردار سلیمانی،‌ خصوصیاتی از طُرق مختلف شنیده بودند، در غم از دست دادن این سردار رشید انقلاب، اشک ریختند اما بدون شک، انگیزه ادامه راه این شهید والامقام با قطره قطره خونی که بر زمین ریخته شد، صدها برابر خواهد شد و تحولی که شهادت سردار در جوانان ایجاد کرد، تا برقراری حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) ادامه خواهد یافت چرا که این راه،‌بی پایان است.

 

 

 

کد خبر 876213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha