به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مهدی مقبلی، معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در حاشیه همایش هیئت های مذهبی در جمع خبرنگاران با اشاره به زیر مجموعه های این معاونت که با عناوین اصناف، هیئت و مساجد و سازمان ها و گروه ها فعالیت می کند به تشکیل شوراهای امر به معروف در این زیرمجموعه ها اشاره کرد.
مهدی مقبلی با بیان اینکه هسته های 10 نفره تذکر لسانی نیز از میان افرادی که دارای وجهه مناسب و مقبولیت در مجموعه مورد نظر باشند انتخاب شده اند، افزود: این هسته ها با رویکرد "تذکر لسانی، نظارت همگانی" فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: در 80 درصد اصناف، 75 درصد هیئت و بیش از 50 درصد گروها و انجمن ها، شوراهای امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفته است که در مواجهه با منکرات و ترویج معروفات فعالیت می کنند.
این مسئول با تأکید بر این امر که نخستین ویژگی همه اعضای این شوراها باید عالم بودن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر باشد، تصریح کرد: کسی که به مصادیق این فریضه دینی آگاه نباشد، نمی تواند تذکر دهد.
وی "عامل بودن" را از دیگر ویژگی های آمر به معروف و ناهی از منکر دانست و تصریح کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر، پس از کسب آموزش های لازم در این زمینه فعالیت می کنند.
مقبلی با بیان اینکه فعالیت شوراها هر ساله در هفته امر به معروف و نهی از منکر به صورت کامل و اصولی ارزیابی می شود، گفت: کسانی که در این ارزیابی که سطح آن از 40 در نظر گرفته شده است، موفقیت بالایی کسب کنند، تشویق می شوند.
وی افزود: برخورد ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر با شوراهایی که از کارآیی لازم برخوردار نباشد، برخورد اجرایی نیست بلکه فرهنگی است و که در این صورت آن اعضای آن شورا، تعویض و آموزش ها مجدد ارائه می شود؛ گرچه تاکنون در استان کرمان چنین شورایی وجود نداشته است.
پایان پیام/
نظر شما