به گزارش خبرگزاری شیستان از گیلان، آیت الله زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در گردهمایی که قبل از ظهر امروز به مناسبت سالروز بسیج حقوقدانان استان گیلان در بیت ایشان برگزار شد، گفت: واقعه عاشورا و شهادت ابا عبدالله الحسین(ع) برای همیشه درس بیان حقایق و ایستادگی و مبارزه با ظلم و ستم و تکلیف مداری را برای انسان های حق طلب و بیدار به یادگار گذاشته است.
وی ادامه داد: دنیای غرب در بعضی از مسائل علوم انسانی همچون مسئله حقوق انسان به مردم اینگونه القا کرده اند که این موضوع برگرفته از نیازهای زود گذر زمان است که حقوقدانان آن را برای مردم بیان کرده و تکلیف مردم را روشن می کنند.
امام جمعه شهرستان رشت، نتیجه دید مذکور به حقوق انسان را نادیده گرفتن و مخالفت کردن با حقوق الهی در زندگی انسان دانست و افزود: در مقابل، اسلام با دیدی وسیع و همه جانبه بخشی از احکام را که ریشه در امور فطری و طبع جوامع بشری است به عنوان احکام اولی و بخشی دیگر از احکام که مبتنی بر نیازمندی های زمان تعریف می شود را به عنوان احکام ثانوی قرار داده که البته این موارد نیز باید با توجه با مسائل فطری، عقل، سنت و اجماع رفع شود.
آیت الله قربانی مهمترین عامل اسلام ستیزی در دنیای کنونی را تبلیغ غلط دشمنان مبنی بر تضاد و تقابل قوانین اسلامی با حقوق بشری دانست و اظهار کرد: در همین راستا می بینیم که قطعنامه ای که به تازه گی علیه ما در سازمان ملل به تصویب رسانده اند مربوط به نقض حقوق بشر در ایران است چرا که آنها حقوق بشری را حتی از حقوق الهی بالاتر و مهم تر می پندارند.
نماینده ولی فقیه در گیلان، خاطرنشان کرد: غربی ها و افرادی که ادعای حقوق بشر را در بوغ و کرنا کرده اند خود با انجام بی عدالتی های بزرگی همچون داشتن حق وتو بزرگترین بی عدالتی ها را بر ضد جوامع مختلف انجام می دهند.
وی با اشاره به مصادیق موارد نقض حقوق بشر از سوی قدرت های زورگوی جهان، تصریح کرد: در این شرایط نیاز ما به نیروهای بسیجی برای پر کردن خلاء های مختلف در عرصه های حقوقی،فکری، اجتماعی و اقتصادی و سایر نیازمندی های مردم در سایه اسلام به شدت احساس می شود.
امام جمعه شهرستان رشت، همچنین تصریح کرد: هم اکنون ما به حقوق دانانی همچون امام موسی صدر که با آشنایی با مسائل مربوط به حقوق الهی و مکاتب روز با مناظره با معاندان حرف آخر و تعیین کننده را بزند، نیاز داریم.
آیت الله قربانی با بیان اینکه بسیج حقوق دانان باید با برگزاری جلسات اعتقادی، حقوقی و اسلامی، فقط به مطالب موجود در کتب فعلی اکتفا نکند، افزود: اکنون بعد از سال ها می توان درک کرد که چرا امام خمینی(ره) در حوزه علمیه نجف اشرف به جای تدریس فقه و دیگر کتب حوزوی به تدریس مبانی ولایت فقیه که موضوعی سیاسی وخارج از درس می باشد، پرداخته است.
وی در ادامه تصریح کرد: در راستای دستور مقام معظم رهبری بعد از دهه محرم جلساتی را با عنوان مسائل سیاسی جهت افزایش بینش سیاسی جامعه برای روحانیون و سایر افراد علاقه مند برگزار می کنیم.
در ادامه این مراسم ابوطالب اصغری، مسئول بسیج حقوق دانان سپاه قدس گیلان، اظهار کرد: این مجمع در جریان فتنه سال 88 با بیانه بیش از 150 نفر از اساتید حقوقدان دانشگاه های تهران برای مجازات عاملان این توطئه پیشنهاد و تصویب شده است.
وی با بیان اینکه این تشکل بسیجی از سال 89 به طور رسمی فعالیت های خود را در استان گیلان آغاز کرده است، ادامه داد: در طول این مدت 300 نفر از وکلای سطح استان جذب بسیج سپاه قدس گیلان شده اند.
مسئول بسیج حقوق دانان، مهمترین اهداف تشکیل این مجمع را جذب و سازماندهی اساتید برجسته حقوق دان برای ایجاد تعامل و هماهنگی با انگیزه استفاده از توانمندی های بالقوه و بالفعل این نهاد برای حفظ دستاوردهای انقلاب و تحقق منویات رهبری عنوان کرد.
اصغری، اطلاع رسانی برای افزایش سطح دانش حقوقی عموم مردم را از کارهای مهم صورت گرفته برای آگاهی شهروندان از حقوق خود در زمینه های گوناگون همچون قانون کار، بیمه، چک و غیره دانست و افزود: برگزاری چهار همایش حقوقی در استان، برگزاری نشست های بصیرتی و روشنگری و برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی از دیگر کارهای انجام شده در تشکل بسیج حقوق دانان استان گیلان است.
همچنین در ادامه این مراسم سردار هامون محمدی، فرمانده سپاه قدس گیلان، گفت: تأسیس بسیج مردمی معجزه ایی بود که باعث حصور دائم مردم در عرصه های مختلف دفاع از آرمان انقلاب و نظام شد.
وی تاکید کرد: حضور بسیج در آغاز انقلاب در عرصه های مختلف خدمت به مردم و محرومیت زدایی، همچون بسیج سازندگی، بنیاد مسکن و کمیته امداد امام خمینی(ره) با استقبال و رضایت پرشور مردم روبرو شد.
پایان پیام/
نظر شما